Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Rusvai Miklós bejelentése a hatodik hullámról
Mindenegyben Blog - 2022. július 23. (szombat), 20:24

Rusvai Miklós bejelentése a hatodik hullámról

Hirdetés
Hirdetés
2022 júl 23

Az európai országok jelentős részét elérte a koronavírus hatodik hulláma, s néhány szakértő szerint Magyarország sem kivétel.

Rusvai Miklós virológus úgy gondolja, nem árt az elővigyázatosság, de szerinte egyelőre nincs ok az aggodalomra.

Hirdetés
[ ]

„Járványügyi korlátozásokra egyelőre nem látok okot” – mondta a Ripostnak a virológus, aki szerint a szennyvízből kimutatott koronavírus-örökítőanyag mennyisége dönti el, mikor kell számítani a járvány gyorsabb terjedésére.„A mostani alvariáns vagy alvariánsok okozta fertőzés jellemzően nem okoz nagyobb bajt, csak a szokásos nyári megfázás tüneteihez hasonlókat, amelyek elviselhetők” – magyarázta a szakember.

Rusvai Miklós azt is elmondta, hogy a külföldi megfigyelések szerint a jelenlegi vírusvariáns terjedését a maszk nem tudja megakadályozni.

Miután az egészségügy terhelése jelenleg nem növekszik a koronavírus miatt, a kormány sem tartja indokoltnak a korlátozást. Néhány szakértő azonban arra figyelmeztet, hogy a jelenlegi alvariánsok esetében a fertőzés után még hat hónapig fennáll a trombózis és sztrók veszélye.„Azt kellene statisztikailag elemezni, hogy aki sztrókot vagy trombózist kapott, előtte mikor volt covidos és melyik variánssal fertőződött, ilyen adatok azonban nem állnak rendelkezésre. Miután a magyar lakosság nagy része már átesett valamelyik koronavírus-fertőzésen, bárkire mondható, hogy volt covidos, de kétséges, hány esetben bizonyítható, hogy az összefüggésben van egy későbbi sztrókkal vagy trombózissal” – fejtette ki véleményét dr. Rusvai Miklós.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés