Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Skorpió,Nyilas,Mérleg: március 13 nagy szerencsével aranyozza be a hétvégédet!
Mindenegyben Blog - 2022. március 13. (vasárnap), 09:52

Skorpió,Nyilas,Mérleg: március 13 nagy szerencsével aranyozza be a hétvégédet! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 már 13

Skorpió,Nyilas,Mérleg: március 13 nagy szerencsével aranyozza be a hétvégédet!

Mérleg-Ennek a hétvégének a felhőtlen kikapcsolódásról kell szólnia, muszáj kihasználod ezt az időt, mert könnyen lehet, hogy hosszú időn keresztül nem lesz lehetőséged olyan feltöltődésre, mint éppen ezen a hétvégén.

Semmiképpen sem hagyd, hogy a szürke hétköznapok a hétvégédre is begyűrűzzenek, vagy mások mondják meg, hogy mivel töltsd el az idődet. Kerüld a legpasszívabb programokat, a tv megvár, az bármikor ott lesz neked!

Ha valaki problémájával jön elő feléd, hallgasd végig türelmesen, és biztosítsd őt együttérzésedről: sokkal közelebb kerülhetsz az illetőhöz!

Nagy-nagy szerencse vár Rád, ha a bejegyzés kedvelését és egy “sok szerencsét” kommentet követően görgetsz lejjebb!

Hirdetés
[ ]

Skorpió-Használd ki a lehetőséget, és mindenképpen mozogj a hétvégén, hogy a hét közben felgyülemlett feszültséget valamiképpen le tudd vezetni! Persze ez nem jelenti feltétlenül azt, hogy maratont kell futnod, saját testalkatodhoz, életkorodhoz, és egészségi állapotodhoz mért testmozgást válassz!

Mivel az elmúlt időszakban alaposan leterhelték az energiáidat, érdemes egy kicsit saját magaddal is foglalkoznod, és azokkal a dolgokkal, amik neked fontosak. Legközelebbi családtagjaidon kívül csak a legjobb barátaid körében töltsd a hétvégét, így igazán fel tudsz töltődni!

Nagy-nagy szerencse vár Rád, ha a bejegyzés kedvelését és egy “sok szerencsét” kommentet követően görgetsz lejjebb!

Nyilas-Ne fojtsd magadba gondolataidat, és hogyha valamiről sarkos véleményed van, mindenképpen mondd ki, még ha homlokegyenest különbözik is másokétól: építő jellege lesz, és mások sem fognak érte neheztelni rád! Legalábbis, miután megértették a lényegét!

Könnyen lehet, hogy ebben az időszakban kellemetlen pletykákat kezdenek el rólad terjeszteni, azonban ha megtalálod a pletykák forrását,  és leülsz vele beszélgetni, megértetheted vele, hogy nem szép, amit tesz.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés