x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
A kormány 160 ezer forintot fizet mindenkinek, aki minimum hat hónapra fel tud ajánlani egy üres szobát otthonában menekültek elszállásolására.
Mindenegyben Blog - 2022. március 13. (vasárnap), 09:40

A kormány 160 ezer forintot fizet mindenkinek, aki minimum hat hónapra fel tud ajánlani egy üres szobát otthonában menekültek elszállásolására. (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 már 13

A kormány 160 ezer forintot fizet mindenkinek, aki minimum hat hónapra fel tud ajánlani egy üres szobát otthonában menekültek elszállásolására.

A brit kormány vasárnap bejelentette, hogy a második világháború vége óta tapasztalt legnagyobb európai menekültválságra reagálva ezentúl akkor is fogadnak ukrán menekülteket, ha az érkezőknek nincsenek családtagjaik az országban.

Hirdetés
[ ]

A kormány emellett havi 350 fontot (átszámítva 160 ezer forintot) fizet mindenkinek, aki minimum hat hónapra fel tud ajánlani egy üres szobát otthonában menekültek elszállásolására,írja a 444.hu

 Fotó: DAISUKE TOMITA/The Yomiuri Shimbun via AFP

A Reuters megjegyzi, hogy Boris Johnson igyekezett úgy beállítani Nagy-Britanniát, mint az országot, ami a háború elől menekülők megsegítésére siet, valójában a kormányát azonban sok kritika érte, mivel rendkívül nehézkesen és lassan fogadnak csak menekülteket. Kormánypárti és ellenzéki képviselők is kritizálták már, hogy a kormány elvárná, hogy a menekültek vízumkérelmet adjanak be és biometrikus vizsgálatokon essenek át, mielőtt beléphetnek az országba.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés