Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Soros György olyan leleplező videót tett közzé Orbánról
Mindenegyben Blog - 2017. december 27. (szerda), 16:02

Soros György olyan leleplező videót tett közzé Orbánról (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2017 dec 27

Egy másik videójában a magyarországi támogatásairól beszél.

Elmondja, hogy az egész 1984-ben kezdődött, ekkor vették fel a kapcsolatot az ellenzéki Fidesszel, ekkor jelentek meg a komolyan vehető demokratikus törekvések, és Soros alapítványa ezt kívánta támogatni. Elmondta, hogy a kommunista rendszerrel jobban együtt lehetett működni, mint ma Orbán rendszerével.

A második rész itt:

Hirdetés
[ ]

S bár szerinte az emberek már elfelejtették, de szerinte emlékezetes, mennyit segített a demokratizálódásban a magyaroknak:

Akkor hozzáférhetetlen és méregdrága fénymásológépekkel támogatta szerveződő ellenzéket, de a kilencvenes években például alapítványai ingyen tejet adtak a gyerekeknek.

A harmadik videón gyerekkori emlékeiről, szüleiről beszél, és arról, hogy az ország sokáig fagyott volt. Nem voltak változások egészen a rendszerváltásig. Aztán minden kinyílt. Majd így folytatja:

“MOST IS VANNAK VÁLTOZÁSOK, CSAK NEM JÓK. OTT VAN PÉLDÁUL A VÁR, AZ ORBÁN CSINÁL MAGÁNAK EGY PALOTÁT, AMI KEVÉSBÉ SZIMPATIKUS NEKEM”

A harmadik videó itt:

 

Orbán diktátorrá válásáról szóló interjúk atombombaként hatnak, korábbi barátja a milliárdos Simicska Lajos is Soros szavaival egybehangzókat nyilatkozott az RTL-nek, miszerint Orbán diktatúrát épít ki, és maffiaállamot teremtett, mellyel szerinte hazaárulást követett el. Érdemes elgondolkodni végre, ha mindenki ugyanazt fújja, egyedül csak Orbán emlékszik másképp, akkor vajon kinek lehet igaza? Segítek: Nem Orbánnak.

via pestibulvar.hu

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés