Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Szörnyű hír jött Mészáros Lőrincről - 1 perce érkezett!
Mindenegyben Blog - 2023. május 19. (péntek), 17:42

Szörnyű hír jött Mészáros Lőrincről - 1 perce érkezett!

Hirdetés
Hirdetés
2023 máj 19

Feljelentették Mészáros Lőrinc cégét: „Kihagyták a vasat a vasbetonból”

A DK bejelentette, hogy feljelentést tesz Mészáros Lőrinc cégével szemben, mert az R-KORD Kft. több vasútvonal építésénél nem használt vasat a vasbetonhoz. A 24.hu-nak küldött közleményük szerint ez balesetveszélyes és pocsék minőségű munkát jelent.

Hirdetés
[ ]

A Szabad Európa írta meg először, hogy az R-KORD Kft. hibákat követett el a GSM-R vasúti fejlesztés során. Több helyen veszélyes hulladékot hagyott maga után, és a MÁV 19 pontban kifogásolta a munkáját. Az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkára is figyelmeztette a céget és a konzorciumi partnerét, az I-Cell Mobilsoft Zrt.-t.

Az R-KORD Kft. 2018-ban nyerte el a 58,8 milliárd forintos közbeszerzést a vasútvonal építésére. Később azt állította, hogy nőttek a költségek, ezért a kormány 17 milliárd forint pluszforrást adott neki egy titkos határozattal. Ezt az összeget az EU-s Integrált Közlekedésfejlesztési Operatív Programból vonták el, és magyar költségvetési pénzből fedezték.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés