Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Teljesen elszabadult a pokol -Magyar Péter ringbe száll Deutsch Tamással !.Ilyenre még nem volt példa.
Mindenegyben Blog - 2024. április 13. (szombat), 17:17

Teljesen elszabadult a pokol -Magyar Péter ringbe száll Deutsch Tamással !.Ilyenre még nem volt példa. (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 ápr 13

Magyar Péter legújabb posztjában élesen bírálta mindkét politikai vezetőt:

„Tudomásul veszem, hogy mind Orbán Viktor, mind Gyurcsány Ferenc gyáva ahhoz, hogy az ország nyilvánossága előtt élő vitában vitassuk meg a hazánk sorsát.” – írta, hozzátéve, hogy szerinte mindkét politikus kerüli a felelősségre vonást azért, amit az elmúlt 20 évben az országgal tettek. Magyar arra is kitért, hogy „nem akarnak számot adni arról, hogy miként tették Magyarországot 20 év alatt az Unió legkorruptabb és második legszegényebb országává.”

Hirdetés
[ ]

A TISZA EP-listavezetője szintén bírálta a két vezetőt az egészségügy és az oktatás állapota miatt, amely szerinte siralmas, és komoly problémákat jelent az ország számára.

Magyar Péter arra is felhívta a figyelmet, hogy Orbán Viktornak bocsánatot kellene kérnie a bicskei áldozatoktól, utalva ezzel egy korábbi, tragikus eseményre.

A Nemzeti Választási Bizottság közben hivatalosan is nyilvántartásba vette a TISZA pártját a június 9-i európai parlamenti és önkormányzati választásokra, így április 20-tól Magyar Péter és pártja elkezdheti gyűjteni az induláshoz szükséges, 20 ezer aláírást.

A politikai feszültség növekszik, és Magyar Péter kihívása további vitákat és találgatásokat szülhet a magyar politikai életben, miközben a választások közeledtével a pártszimpátiák és stratégiák is élesebb kontúrokat ölthetnek.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés