Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Teljesen Kiakadt Endre Judit:
Mindenegyben Blog - 2023. január 24. (kedd), 15:23

Teljesen Kiakadt Endre Judit: "Ebben a nyamvadt országban a nyugdíjam még a hatósági áras farhátra sem lenne elég. Nézzék meg mit kell egyek nap mint nap, hogy ne haljak éhen:" (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 jan 24

Teljesen Kiakadt Endre Judit: "Ebben a nyamvadt országban a nyugdíjam még a hatósági áras farhátra sem lenne elég. Nézzék meg mit kell egyek nap mint nap, hogy ne haljak éhen:"

69 éves lett Endre Judit, aki ma is rendszeresen dolgozik, büszke Youtube-csatornájára, pénzes munkákat is elvállal, mert a nyugdíja nem elég a nyugodt élethez.

Séta a parton

Számolgatok, és tudom, túl vagyok az életem nagyobbik részén, de szerencsére visz tovább a lendület. Amikor a húgommal, Erikával a gyaloglásunk közben valaki szembejön velünk a Duna-parton, biztosan nem az jut eszébe, hogy két hetven közeli nőt lát – mondta a Blikknek a népszerű műsorvezető.

Hirdetés
[ ]

Kedvvel végzett munka

Semmiképpen nem nyafogni szeretnék, de a nyugdíjam nem elég ahhoz, hogy teljesen hátradőljek. Jólesik, hogy felkérnek még szép, izgalmas feladatokra és szeretem, hogy a munkámért pénzt is kapok – világította motívációját. 

Egy “munkás” fotó

Youtube

Hirdetés

Büszek még, hogy az interneten is jelen van, saját Youtube-csatornáját említi. Itt van amikor 60 ezren is megnéznek egy általa készített videót.

Facebookon is jelen van

Nyitott, elfogadó közösség az enyém, ahol néha még barátságok is születnek. Szeretek tevékenyen élni, ha éppen nem kapok feladatot, kitalálok magamnak újakat. Egy percig sem unatkozom – mondta még a .

Más világ, de a kortársai kíváncsiak rá

Az egykori nézőkkel együtt öregszünk, miért ne lennének kíváncsiak arra, hogy az ő Juditkájuk vagy Zsuzsikájuk most épp mit csinál. Talán megnyugodva tapasztalja, hogy már az Endrei sem olyan hamvas és üde…

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés