Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Tévénézők figyelem! November 14-én ez a közel 80 tv csatorna az egész országban 8 órán keresztül nem lesz elérhető – ne is keresse őket! Itt a teljes lista ! Mutatjuk a legfontosabb tudnivalókat!
Mindenegyben Blog - 2017. november 04. (szombat), 18:59

Tévénézők figyelem! November 14-én ez a közel 80 tv csatorna az egész országban 8 órán keresztül nem lesz elérhető – ne is keresse őket! Itt a teljes lista ! Mutatjuk a legfontosabb tudnivalókat!

Hirdetés
Hirdetés
2017 nov 04

Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Magyar Telekom Nyrt. hálózat korszerűsítést végez az alábbi időpontokban és helyszínen:

2017. november 14-én 00:00 és 08:00 között: országos érintettség: A munkák következtében IPTV és SAT TV szolgáltatásunk szünetelése várható.

Hirdetés
[ ]

2017. november 14-én 00:00 és 06:00 között: országos érintettséggel az összes tv-szolgáltatásunk esetében. A munkák következtében az alábbi csatornák kiesése várható:

Eurosport, RTL Klub, Viasat3, Duna World, TV2, AXN, M2, HBO, Boomerang, Spektrum Home, PRIME, Mozi+, TV Paprika, Nickelodeon, Echo TV, M3, Duna TV, TV5, Private TV, Hustler TV, KIWI, MTV European, Super TV2, KIKA, Spiler TV, m1, Filmmánia, ATV, Blue Hustler, Brazzers TV, STORY5, Humor+, Sundance, STORY4, Teszt V, SAT1, RTL II, Izaura TV, RTL, RTL GOLD, Spektrum, Discovery TLC, Cool, Viasat Explorer, ZDF, RTL+, Mediaset, Da Vinci Learning, sorozat+, Jimjam, Unitel Classica, film+, CHILI, Comedy Central, The Fishing and Hunting, Discovery Channel, RTR Planeta, Galaxy, Discovery Science, TVE, Doq, ORF1, Eurosport2, Life Tv, Comedy Central Family, Minimax/Animax+, Ozone Tv, Travel Channel, CNN International, hír TV, Megamax, Nick JR, Muzsika TV, Marc Dorcel, Viasat Nature, AMC

Amennyiben a jelzett időszakokon túl is szolgáltatásunkban üzemszünetet tapasztal, kérjük szíveskedjen újra indítani vevőegységét, amelynek segítségével az esetleges hibák megszűnnek. Abban az esetben, ha az észlelt hiba ezután is fennáll, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat a 1414-es telefonszámon!

Az esetleges kényelmetlenségért Ügyfeleink elnézését, egyben szíves megértését kérjük.

Forrás : telekom.hu

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés