Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ezt az állami ingyenpénzt vegye fel ön is! 500 ezernél is többet adnak festésre, új szaniterekre, szőnyegre, bútorra, új ajtókra, ablakokra, akár teljes felújításra!
Mindenegyben Blog - 2017. november 04. (szombat), 21:38

Ezt az állami ingyenpénzt vegye fel ön is! 500 ezernél is többet adnak festésre, új szaniterekre, szőnyegre, bútorra, új ajtókra, ablakokra, akár teljes felújításra! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2017 nov 04

600 ezer forintos állami támogatás festésre,tapétázásra, a fürdőszoba felújítás, és a különböző energetikai felújításokra nyílászáró cserére, hőszigetelésre, fűtési rendszer felújításra!

Feltétlenül élj az állami ingyenpénzzel, ha lakásfelújításban gondolkodsz!

Hirdetés
[ ]

Sajnos igen sokaknak itt az ideje, hogy elvégezzék a különböző felújítási munkálatokat az ingatlanukon.. Egy friss felmérés kimutatta, hogy felújítási célokra átlagosan 1,8 millió forintot költünk, a legtöbb esetben és a leggyakrabban festésre, fürdőszobára, és energetikai beruházásra fektetjük be. Nem mindig a hitelfelvétel a legjobb megoldás a felújításra, mert a felújítás költségeit rövid időn belül és könnyen összegyűjthetjük kevés pénz befektetésével isés ehhez még az állam ad 30%-os állami támogatást is . Így nemcsak a lakásunk lehet szebb, modernebb, hanem csökkenthetjük a rezsiköltségeket is, és nem utolsó sorban növeljük a lakás értékét is.

Hiába vigyázunk nagyon a lakásunkra, mégis előbb utóbb olyan problémák, amelyek már csak kisebb-nagyobb felújítással oldhatók meg.

A felújítás jellegétől függően széles skálás mozoghat az elköltött összeg, az egyik lakástakarékpénztár friss kutatása szerint kiderült, hogy átlagosan 1,8 millió forintot szánunk felújítási célra, és leggyakrabban a festés-tapétázásra, a fürdőszoba felújításra, és a különböző energetikai felújításokra, mint nyílászárócsere, hőszigetelés, fűtési rendszer felújítására fordítjuk a pénzt..

A kutatások olyan eredménnyel is zárultak, hogy sokkal többet fordítanak ilyen célra, akiknek van már lakástakarékjuk, áltagosan már 2,3 millió forintot szánnak ilyen célokra.

A Bankmonitor.hu kiszámolta, egy példán keresztül, hogy mennyit kell minimum félretenni ahhoz, hogy lakástakarékban kamatoztatva, legalább 1,8 millió forint összegyűljön.

Felújítás a lakástakarékkal

A megtakarítás lejáratakor, a legrövidebb időre köthető, 4 éves lakástakarékkal, havi 20 ezer forintos havi befizetéssel összesen 1,25 millió forintra számíthatunk. Természetesen elegendő lehet ez is egy felújítás elkezdéséhez, de ahhoz, hogy elérjük az 1,8 millió forintos felújítási összeget , vagy vállalunk magasabb havi befizetést, vagy egy hosszabb futamidejű lakástakarékot választunk. Az alábbi táblázat, jól mutatja, hogy mekkora összegeket vállalhatunk a cél érdekében.

Az igaz, hogy 20 ezer forintos havi befizetésnél érjük el a maximálisan adható állami támogatás plafonját, az évi 72 ezer forintot, de köthetünk nyugodtan szerződést egyik közeli hozzátartozónk részére is.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés