Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Tiborcz István keményen visszavágott Magyar Péternek
Mindenegyben Blog - 2024. február 14. (szerda), 08:29

Tiborcz István keményen visszavágott Magyar Péternek (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 feb 14

Tiborcz István  " Ahogy korábban, a jelenben sem szeretnék politikai csatározások résztvevője lenni " – így válaszolt Tiborcz István, a miniszterelnök veje és sikeres nagyvállalkozó a Magyar Hangnak, reagálva Magyar Péter, Varga Judit korábbi férje által felvetett kérdésekre és észrevételekre. Varga Judit egykori házastársa sem hagyta érintetlenül Tiborcz megjegyzéseit.

„Ahogy eddig is, így most is állok az Ön és a sajtó rendelkezésére a gazdasági tevékenységem és társadalmi szerepvállalásommal kapcsolatban. De ahogy korábban, a jelenben sem szeretnék politikai csatározások résztvevője lenni. Vannak olyan emberek, akik a gazdasági életből kikerülve politikai hatalmat akarnak szerezni, és vannak azok, akik a gazdasági életben igyekeznek értéket teremteni az építészeti örökségünk megmentésével és munkahelyek teremtésével. Nem vagyunk egyformák”.

Mit történik?

"Mi zajlik itt?" – Tiborcz István e szavakkal kívánt választ adni Magyar Péter, Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter és a politikai életből visszavonult fideszes politikus egykori férje felé, aki állami vállalatoknál betöltött vezetői pozícióiból mondott le. Magyar a hétvégén, követve Novák Katalin köztársasági elnök távozását és volt felesége, Varga Judit politikai színtérről való kivonulását, ő is elhagyta a NER rendszert.

Mit mondott Magyar Péter ? 

Hirdetés
[ ]

A Partizán műsorban vasárnap este adott interjú során Magyar Péter többek között arra is kitért, hogy számos alkalommal volt kénytelen üzleti tárgyalásokat folytatni Tiborcz Istvánnal, aki állami támogatások révén szerezte vagyonát, ami véleménye szerint ártalmas hatással van az országra. A miniszterelnök veje idén januárban jelent meg a Forbes magazin "Az 50 leggazdagabb magyar" listáján, ahol 75,3 milliárd forintos becsült vagyonával a 27. helyen szerepelt. Magyar úgy véli, Tiborcz valós vagyonának mértéke meghaladja azt, ami látható és ellenőrizhető, és kedden egy posztban így fogalmazott Tiborczhoz: "Te valóban tehetséges ember vagy, 37 évesen szállodák, bankok, alapkezelők, számos korábban állami tulajdonban lévő értékes ingatlan, a Waberer’s, a belgrádi irodapiac jelentős része, és több, még építés alatt álló budapesti irodaház tulajdonosa vagy, 100 milliárdos vagyonnal rendelkezel." Ezt követően a Magyar Hang felkereste Tiborczot, aki a lapnak adott válaszában reagált a felvetésekre.

Magyar Péter nem hagyta kommentár nélkül Tiborcz reakcióját, egyebek és egy pusztító szóvicc mellett arról írt:

„Ma megtudhattuk a nemzet vejétől, hogy ő nem akar a politikai csatározásokba belefolyni (nyilván azok hasznát élvezni egyszerűbb). Azt is megírta, hogy ő az épített örökség megmentéséért szeretne dolgozni. Szerintem ez egy nemes cél, esetleg egészítsük ki az ipari méretű lopás elleni harccal és fogjunk össze.”

Tiborcz  után Nagy Ferónak is volt véleménye íme:

Nagy Feró durván nekiment Magyar Péternek !Hatalmas pofont kapott .Ilyenre még nem volt példa.

Nagy Feró, a Beatrice együttes vezetője, éles szavakkal illette Magyar Pétert, aki szerinte cselekedeteivel hátat fordított annak a közösségnek, amelynek korábban tagja volt. Ha valaki kiszáll valahonnan, akkor nem szarik vissza a fészekbe!  – fogalmazta meg álláspontját a rockikon.

Hirdetés

A közelmúltban Novák Katalin, a köztársasági elnök, kegyelmet adott K. Endrének, a bicskei gyermekotthon egykori igazgatóhelyettesének, aki tudott az intézményben történt gyermekmolesztálásokról, sőt, egy hamis vallomást is előkészített egy gyermek nevében, amit a pedofil igazgató jelenlétében kívánt aláíratni vele.

Novák Katalin szombaton délután jelentette be köztársasági elnöki posztjáról való lemondását. Nem sokkal később Varga Judit, az igazságügyi miniszter, aki a kegyelmi döntést hivatalosan ellenjegyezte és jóváhagyta, Facebook-oldalán közölte, hogy kilép a politikai életből és lemond országgyűlési képviselői mandátumáról is.

Szombat este Varga Judit egykori férje, Magyar Péter is bejelentette távozását a közösségi médián keresztül, posztjában pedig élesen kritizálta Rogán Antalt és társait. Magyar a Partizán műsorban is részletesen beszélt a történtekről egy másfél órás interjúban.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés