Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Tiborcz István keményen visszavágott Magyar Péternek
Mindenegyben Blog - 2024. február 14. (szerda), 08:29

Tiborcz István keményen visszavágott Magyar Péternek (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 feb 14

E fejlemények fényében Nagy Feró is megosztotta véleményét, amikor az rtl.hu megkereste. A Beatrice vezéralakja kijelentette, hogy meglepte Novák Katalin döntése, és hozzátette:

: „kutya kötelessége volt lemondani, ez tisztességes dolog, hibát követett el”.

Nagyon sok politikusnál láttuk már, hogy hibát követtek el, majd utána azt mondták: »Dehogy mondok le!«. Két nagyon szuper csajt veszítettünk, ez baj

– jelentette ki.

Ami K. Endrét illeti, az énekes úgy fogalmazott, szerinte „a sajtóban könnyen elítélik az embert”, így nem szeretne ítélkezni az egykori igazgatóhelyettes felett. Hozzátette, ha Novák és Varga tényleg a kegyelmi döntés miatt mondtak le, akkor azt elfogadja.

Összevissza hallunk mindenféle információt. Ilyenkor én rábízom magam a felelős politikusra, az ő döntésére

– magyarázta.

Magyar Péter nyilatkozataira vonatkozóan Nagy Feró a portál érdeklődésére elmondta, hogy egyáltalán nem szimpatizál a Diákhitel Központ egykori vezetőjének magatartásával.

Egyáltalán nem tetszik. Ha valaki kiszáll valahonnan, akkor nem szarik vissza a fészekbe. Amit ő csinál, azzal elárulta azt, amiben eddig részt vett. Miért nem vette ezt észre előbb, 5-10 évvel ezelőtt? Elítélem ebből a szempontból

– jelentette ki!

Íme Magyar Péter nyilatkozata

Magyar Péter kijelentette: Rogán Antalnak mennie kell

Magyar Péter a Partizán műsorának vasárnap esti élő videóinterjújának volt a meghívott vendége. Ahogy köztudott, Varga Judit korábbi férje szombaton – követően, hogy volt felesége lemondta parlamenti képviselői mandátumát és távozott a nyilvános politikai élettől – hozta nyilvánosságra, hogy elhagyja az állami vállalatoknál elfoglalt vezetői pozícióit, és ezen kívül nyíltan kritikát fogalmazott meg Rogán Antal felé.

Nem kaptam reakciókat. Pár emberrel beszéltem előtte, mindenki óvott tőle

– mondta Magyar a két Facebook-bejegyzéséről, hozzátéve, hogy régóta gondolkodott azok tartalmán és a lemondásán, de nem tehette meg, amíg a (volt) felesége vezető pozíciót tölt be a rendszerben.

Ki kell mondanom, hogy ez így nem mehet tovább

Magyar hangsúlyozta, hogy egész életét a jobboldali közegben töltötte, barátai is onnan vannak:

2002-ben Gulyás Gergellyel ott ültünk a miniszterelnök mögött a TF-en tartott beszédén, én onnantól fogva beléptem a Fideszbe, családi indíttatásból is mindig a nemzeti oldalon voltam, a keresztapám Mádl Ferenc

– mondta, hozzátéve, hogy 2006-ban Gulyással tüntetésekben vettek részt, régóta a Fideszhez kötődik, és reméli, hogy nem számolt fel minden kötődést a nemzeti oldallal. A Miniszterelnökség vezetőjét a barátjának tudja, de legutóbb decemberben beszéltek, vele nem egyeztetett a döntéséről.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés