Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Tóth Andi és Vastag Csaba egy párt alkotnak!
Mindenegyben Blog - 2020. október 16. (péntek), 13:21

Tóth Andi és Vastag Csaba egy párt alkotnak! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 okt 16
Hirdetés
[ ]

A TV2-n futó Popdaráló című műsor egyik vokalistája volt. Egész életében az énektanulás ellen volt, mert szerinte a legőszintébb éneklés az egyénből fakad, de végül ő is elment egy énektanárhoz, Kővári Judithoz, aki nem erőltette rá a stílusjegyeket, csak hangképzést tanított. A 2008-as évben a Magyar Zenész TOP 100-as listáján 4. helyezést ért el. Ebben az évben őt választották az ország legnépszerűbb musicalénekesének is.

2010-ben öccsével, Vastag Tamással jelentkezett az X-Faktor elnevezésű tehetségkutató versenyre. Mindketten gond nélkül vették az akadályokat. Csabi a selejtezőn Robbie Williams Let Me Entertain You című számát adta elő, amivel Keresztes Ildikót teljesen levette a lábáról. A zsűri kicsit modorosnak találta Csabi előadását, de egyhangúan továbbjuttatták. A következő fordulókon is remekül teljesített, végül pedig bejutott a legjobb 24 előadó közé. Mentora Nagy Feró lett a 25 év felettiek kategóriájában, aki továbbengedte őt az élő showba. A műsor alatt Csabinak kétszer kellett párbajoznia. Először öccsével került szembe, s a drámai testvérpárbaj után a zsűri Csabát találta jobbnak. Ezután Vecával párbajozott, de a zsűri nem tudott dönteni, ezért a közönség szavazatai alapján Csaba jutott tovább. Végül közte és Takács Nikolas között zajlott le a döntő, amiből Csaba került ki győztesen. A műsor után a Magneoton lemezkiadónál kapott lemezszerződést. 

2011 májusában elkészült első dala, ami a Szállj! címet viseli. Öccsével, Vastag Tamással elkészítettek egy közös dalt Őrizd az álmod címmel, amihez klip is készült. Ezt a dalt választották a 2012-es Fonogram-díjátadón az év hazai dalának. Ebben az évben Csabit jelölték BRAVO Otto-díjra és Comet-díjra is. 2012 őszén már saját zenekarával indult országos turnéra („Gyere velem"). Ezév augusztusában öccsével közösen megjelentették dalukat, amely az Őrizem az álmod címet kapta. 

Hirdetés

2013-ban párjával, Máramarosi Tündével megnyerték a Szombat Esti Láz című műsort. A 2013-as év végén jelent meg új stúdióalbuma, a CONECTO. A korongról a Megküzdök Érted című szám lett az első, amelyhez videóklip is készült. Ezek után két klipet jelentett meg, az Ugye érzed és a Szerelem vándora c. dalaihoz. 

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés