Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Tóth Andi és Vastag Csaba egy párt alkotnak!
Mindenegyben Blog - 2020. október 16. (péntek), 13:21

Tóth Andi és Vastag Csaba egy párt alkotnak! (3. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 okt 16

Az albumról 2014 elején megjelent az Őrült Éjjel című dal, amely rövid időn belül a rádiók egyik kedvenc slágere lett. Később a dalhoz videóklip is érkezett. Továbbá klipet készített a Megküzdök érted című dalához is. Ezévben Csaba számos lemezbemutató koncertet adott, melyek szintén nagy sikernek örvendtek. Láthattuk még az Éjjel-nappal Budapest c. műsorban is, mint vendégszereplő. Később pedig elkezdődött Conecto turnéja, mely a Mi utunk címet viselte.

2015-ben főszerepet játszott a Grease című musicalben, Görgényi Fruzsina oldalán. Elnyerte a Szenes Iván-díjat is. Szerepelt a Barátok közt c. sorozatban. Ekkor jelentette be, hogy új kislemezén dolgozik, melyen öt új dal lesz hallható. Szeptemberben a Ma Reggel című műsorban láthattuk Zséda oldalán. Az énekesnővel egyébként közös számuk is megjelent ezévben, Legyél a másé címmel. Mindezek mellett öccsével közösen énekelte el a Toyboy c. dalt, mely egy nagysikerű pop-show-musical, a Játékkészítők egyik dala volt.

2016-ban jelen volt a 75. Golden Globe-díjátadón, hogy gratulálhasson a díjnyertes magyar film (Saul fia) készítőinek. Ebben az évben reklámarca lett az Extró Italy órának is. Tavasszal jelent meg újabb dala, a Gyere haza. Az augusztus 27-én indult Star Academy zsűrijének egyike lett. Ezév novemberében adta ki Open Your Eyes c. dalát.

2017 januárjában A Dal című műsorban tűnt fel, majd a TV2 vasárnap esti műsorában, a Nagy Duettben láthattuk Ábrahám Edit oldalán.

Hirdetés
[ ]

2018. május 12-én sor került nagykoncertjére - melyet Neon névre keresztelt -,  a budapesti Kongresszusi Központban. Ebben az évben továbbá szerepelt a TV2 showműsorában, a Csak show és más semmi-ben.

 Érdekességek:

- Kedvenc viselete a bõrnadrág, mert szerinte ez a legkényelmesebb viselet, és ez fejezi ki legjobban az egyéniségét. A bõrnadrágok iránti szenvedélye már 15 éves korában kialakult, azóta pedig fanatikus gyûjtõvé vált. Szekrényében szinte a paletta minden színében fellelhetõ egy darab.- Lábméret: 43,5 - Kedvenc étele: Harcsapaprikás juhtúrós sztrapacskával - Kedvenc könyv: Gárdonyi Géza: Egri Csillagok - Kedvenc autómárka: BMW - Kedvenc színe: fekete, fehér - Kedvenc együttese: Hooligans - Ha nyerne a lottón, nyitna egy üzletet a stylistjának.- Egy lakatlan szigetre egy üveg bort vinne magával, valamint az öccsét, aki úgyis vinne mindenkit.

Díjak, elismerések

-Bravo Otto díj - Az év férfi előadója (2011, 2014)

-Transilvanian Music Awards - magyarországi előadók "Év férfi hangja" (2012)

Hirdetés

-Transilvanian Music Awards - az év legjobb magyar videoklipje (Őrizd az álmod c. dal) (2012)

-Fonogram díj - év dala (Őrizd az álmod c. dal) (2012)

-Ballantine's - Fonogram Különdíj - az év énekese (2012)

-Ballantine's - Fonogram Különdíj - az év énekese (2013)

-Szenes Iván-díj (2015)

Írta: Rap4ever8, bővíti: LeerdammerGirl 

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés