x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Tűzre ébredt fel az 5 éves kisfiú, 2 éves kishugát az ablakon át mentette ki, és visszament a család kutyájáért is. A hős kisgyermeket jutalmazzuk meg sok szívecskével
Mindenegyben Blog - 2020. február 14. (péntek), 14:16

Tűzre ébredt fel az 5 éves kisfiú, 2 éves kishugát az ablakon át mentette ki, és visszament a család kutyájáért is. A hős kisgyermeket jutalmazzuk meg sok szívecskével <3

Hirdetés
Hirdetés
2020 feb 14

Elektromos hiba okozhatott tüzet egy Georgia állambeli házban múlt hét vasárnap reggel, a tűz az ötéves Noah Woods és kétéves húga szobájában ütött ki.

Hirdetés
[ ]

A kisfiú felébredt a füstre és a tűzre, ám ahelyett, hogy pánikba esett volna, húgához rohant, akit ezután kituszkolt az egyetlen menekülőúton: egy nyitott ablakon. A CNN cikke szerint a gyerek ezután visszament, és kiengedte a kutyát is, majd átszaladt a szomszédban lakó nagybátyjához segítséget kérni. Együtt értesítették a házban lakó másik hat családtagot. A tűzesetet mindenki egészségesen átvészelte, a tűzoltók enyhébb égési sérülések és füstmérgezés miatt látták el a családot.

Láttunk már olyat korábban is, hogy ilyen esetben gyerekek szóltak a többi családtagnak. De egy ötévestől elég különleges ez –nyilatkozta a lapnak a Bartow Megyei Tűzoltóság parancsnoka, Dwayne Jamison. A kisfút tiszteletbeli tűzoltóvá avatták, pénteken pedig egy különleges, életmentőknek adható díjat adnak át neki.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (2443)
Hirdetés
Hirdetés