Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
ÚJ! 1 órája ÉLETBEVÁGÓ KÖZLEMÉNYT adott ki a volt OEP az összes magyar TAJ kártyáról!!!! MOST MINDEN KÁRTYA ÉRINTETT! AZONNAL TÁJÉKOZÓDJ ITT :
Mindenegyben Blog - 2019. november 01. (péntek), 09:45

ÚJ! 1 órája ÉLETBEVÁGÓ KÖZLEMÉNYT adott ki a volt OEP az összes magyar TAJ kártyáról!!!! MOST MINDEN KÁRTYA ÉRINTETT! AZONNAL TÁJÉKOZÓDJ ITT :

Hirdetés
Hirdetés
2019 nov 01

ÉLETBEVÁGÓ KÖZLEMÉNYT adott KI A NEAK/ OEP A TAJ KÁRTYÁKRÓL!Minden zöld kártya érintett!Erről mindenképpen tudnia kell ha van TAJ KÁRTYÁJA!

Az egészségügyi szolgáltatóknak azokat a betegeket is el kell látniuk, akiknek évek óta rendezetlen az egészségbiztosítási jogviszonya – olvasható a Magyar Idők keddi számában.

Hirdetés
[ ]

1 hónap leforgása alatt öbb mint félmillióan vettek igénybe egészségügyi ellátást úgy, hogy elvileg nem lettek volna rá jogosultak, mert sem ők, sem a munkáltatójuk nem fizetett járulékot – írja a napilap az Országos Egészségbiztosítási Pénztártól (OEP) kapott adatokra hivatkozva.

Az egészségügyi szolgáltatók egyetlen magyar állampolgárt sem utasíthatnak el, és az ellátás költségét sem fizettethetik meg senkivel. Annak ellenére sem, hogy 2007 óta a kórházak, rendelők, patikák online összeköttetésben állnak az OEP-pel, és piros jelzést kapnak, ha az ellátandó vagy receptet kiváltani szándékozó beteg egészségbiztosítási jogviszonya rendezetlen.

 A Magyar Idők úgy tudja, a jogviszony-ellenőrzés bevezetése óta eltelt csaknem tíz évben több milliószor jelzett a piros lámpa. Ez persze nem jelenti azt, hogy ennyi ember megrögzött járulék-nemfizető, hiszen ilyesmi akkor is megtörténhet, ha a munkáltató nem utalja el időben a levont járulékot, vagy ha az, aki saját maga után fizet, elfelejtkezik a havi utalásról – közölték.

Az egészségbiztosítónak ugyanakkor értesítenie kell ezekről az esetekről az adóhatóságot, az pedig felszólítja az érintettet vagy a munkáltatóját arra, hogy rendezze az elmaradt befizetéseket. Sőt, vizsgálatot is kezdeményezhet, és az elmaradt egészségügyi szolgáltatási járulékot, valamint a mulasztási bírságot is behajthatja.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés