Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Új bmw-vel jár Sztojka Iván, a pár napja szabadult gyilkos.És épül egy hatalmas villa is, ami az övé!
Mindenegyben Blog - 2018. július 26. (csütörtök), 14:54

Új bmw-vel jár Sztojka Iván, a pár napja szabadult gyilkos.És épül egy hatalmas villa is, ami az övé! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2018 júl 26

Egy másik helybélitől megtudjuk, hogy a férfi a lecsukása előtt saját otthonát próbálta felépíteni:

– Azóta is üresen áll a hatalmas ház a szomszéd utcában. Csak félig tudott elkészülni, mert pont amikor építették, bevitték Ivánt. Egy pár évig utána még gondozta valaki, de jó ideje senki nincs ott. Még az ablakait is bedobta valaki kővel, de ha kiderül, ki volt az, nagyon megütheti a bokáját.

Ezek szerint tehát Sztojkának az új BMW-je mellett egy félkész háza is van, csak az a kérdés, hogy ezek tényleg az ő nevén vannak-e vagy másén, hogy ne tudják rajta behajtani a perköltséget és a kártérítést.

Egy forintot sem...

[ ]

– Egyik családtól sem kaptunk még mindig egy forintot sem – mondja a Borsnak a Cozma család ügyvédje, dr. Helmeczy László. – Isten tudja, hány végrehajtási papírt állítottam már ki róla, hátha valamit be tudunk hajtani, de semmi eredménye nincs.

A magyar eljárásjogi rendszerben a bűnügyi költség megelőzi a sértett kárbérigénylését. A bűnügyi költségben benne vannak a szakértői díjak, a helyszíni szemle díjai, a kirendelt védő díja és így tovább. A Cozma-ügyben ez csaknem 100 millió forintra rúgott.

– Ha bármi vagyontárgyat találna a végrehajtó a nevükön, azt azonnal elvinné. Mindenki tudja, hogy ezeknek a vádlot­taknak vannak ingatlanjaik... Mindenre van pénz, csak arra nem, hogy segítsék az áldozatok családjait. Sajnos, az áldozatvédelmi törvény ezeken az ügyeken nem segít – jelentette ki Helmeczy, aki szerint akár élete végéig adós maradhat Sztojka Iván.

Dolgozni fog segédmunkásként

Sztojka a börtönben huszonötször részesült jutalomban – derül ki a Szombathelyi Törvényszék közleményéből. Elsősorban a tanulmányai, illetve munkavégzése miatt kapott dicséreteket, de a magaviseletével sem volt semmi gond a rácsok mögött. Tisztelettudó volt, és végrehajtotta az utasításokat. Amíg bent volt, „konfliktus- és agressziókezelés”, „kommunikáció” és „életvezetés” foglalkozást is elvégzett.

Sztojka kint is dolgozni fog, a védője ugyanis a meghallgatáson becsatolt egy nyilatkozatot, ami szerint egy cég telephelyvezetője vállalja, hogy teljes munkaidőben betanított segédmunkásként foglalkoztatja.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés