Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Új fejlemény! Szívfacsaró, amiről a barátok beszélnek. Berki Krisztián soha nem tudta elengedni.....
Mindenegyben Blog - 2022. május 24. (kedd), 17:36

Új fejlemény! Szívfacsaró, amiről a barátok beszélnek. Berki Krisztián soha nem tudta elengedni..... (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 máj 24

- Mazsit nagyon szerette, és ezt mindig hangsúlyozta is. De ugyanakkor a lelke mélyén nem engedte el még Pamelát sem. Őrült, viharos szerelem volt az övéké, ami mély nyomokat hagyott a lelkében – mesélte egy barát.

Hirdetés
[ ]

Figyelj: én el foglak téged hagyni…

- Amikor lefújtuk az esküvőt, én közöltem a Krisztiánnal, hogy figyelj, én el foglak téged hagyni, kivettem egy lakást, még három hetem van a költözésig - nyilatkozta anno Pamela. - Ő ezután könyörgött a bocsánatomért: elhalmozott virágcsokrokkal, és kérte, hogy ne költözzek el. De a történtek után én már nem is veszekedtem vele. Akkor már nem volt visszaút! Volt egy időszak, amikor megfogadtam: nem szólok neki semmiért, ami szerintem nem fér bele egy párkapcsolatba. De azokat velem sorra elkövette, és én akkor mondtam ki véglegesen, hogy szakítok.

De Krisztián feltehetően soha nem gondolta volna, hogy Pamela ezt meg is teszi. Pedig megtette, és a barátai szerint Krisztián ezt élete végéig nem tudta feldolgozni. Úgy ment el, hogy két nő is volt a szívében: Mazsi és Pamela…

Éppen békültek?

Hogy nem volt boldog a magánélete, mi sem jelezte jobban, mint hogy Berki a halálakor egy ideje már külön élt Mazsitól. Ugyanakkor a nő szerint igyekeztek rendbe hozni kapcsolatukat, állítólag éppen aznap este randiztak volna újra. És közösségi oldalán közzétett megható búcsúja is ezt sugallta.

- A fájdalmunk leírhatatlan. Még nincsenek szavak - kezdte rövid üzenetét, amelyet így írt alá: Berki Renáta, feleséged, ki mindig szeretni fog téged.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés