Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Újra emelkedik a fertőzöttek száma!ÚJRA SZIGORÍTÁSOK LÉPNEK ÉLETBE! ERRŐL tájékoztat az Operaív törzs >>>
Mindenegyben Blog - 2021. június 14. (hétfő), 09:17

Újra emelkedik a fertőzöttek száma!ÚJRA SZIGORÍTÁSOK LÉPNEK ÉLETBE! ERRŐL tájékoztat az Operaív törzs >>> (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 jún 14

Moszkva bekeményít: 13 ezer fölé emelkedett az új fertőzöttek száma, szigorítások jönnek

Oroszországban február 15. óta először emelkedett ismét 13 ezer fölé az újonnan regisztrált koronavírus-fertőzöttek száma. Moszkvában, ahol az új esetek több mint felét diagnosztizálták, szombattól korábban már feloldott szigorításokat állítottak vissza vasárnaptól,írja a borsonline.hu

Az orosz operatív törzs szombati közleménye szerint az igazolt új fertőzöttek száma az elmúlt egy nap alatt 13 510-zel 5 193 964-re emelkedett. A kimutatott esetek száma szerdán a 10, csütörtökön a 11, pénteken pedig a 12 ezret haladta meg ismét. Ilyen magas számokat legutóbb február közepén-március elején mutattak ki - írta az MTI.

Hirdetés
[ ]

Szombaton a legtöbb új esetet Moszkvában (6701), Moszkva megyében (889) Szentpéterváron (867), Nyizsnyij Novgorod megyében (179) és Voronyezs megyében (159) észlelték. Az orosz fővárosban december 26. óta nem diagnosztizáltak ennyi fertőzöttet. A reprodukciós ráta itt 1,7, ami a legmagasabb mutató szeptember 29. óta.

MOSZKVÁBAN AZ ÚJ KORONAVÍRUSOS FERTŐZÖTT BETEGEK KEZELÉSÉRE ALKALMAS MINTEGY 14 EZER KÓRHÁZI ÁGY 78 SZÁZALÉKA FOGLALT.

A napi növekmény országos szinten szombaton 0,26 százalék volt, az új esetek 16,1 százaléka volt tünetmentes. Az aktív fertőzöttek száma 275 722-re, a halálos áldozatoké 399-cel 126 073-ra, a felépülteké pedig 9986-tal 4 792 169-ra emelkedett.

A betegek számának növekedése miatt Szergej Szobjanyin moszkvai polgármester munkaszünetet rendelt el június 12. és 20. között a városi infrastruktúra fenntartása szempontjából létfontosságú intézmények, a hadiipari és stratégiai vállalatok, egyebek között a Roszatom és a Roszkoszmosz kivételével.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés