Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Újra emelkedik a fertőzöttek száma!ÚJRA SZIGORÍTÁSOK LÉPNEK ÉLETBE! ERRŐL tájékoztat az Operaív törzs >>>
Mindenegyben Blog - 2021. június 14. (hétfő), 09:17

Újra emelkedik a fertőzöttek száma!ÚJRA SZIGORÍTÁSOK LÉPNEK ÉLETBE! ERRŐL tájékoztat az Operaív törzs >>> (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 jún 14

Vasárnaptól a moszkvai éttermek és szórakozóhelyek éjjel 11 és reggel 6 között nem fogadhatnak vendégeket, és csak kiszállítást vállalhatnak. A bevásárlóközpontok gyerekmegőrző szobái, gyorsétkezde-udvarai bezárnak, csakúgy, mint a városi parkokban és természeti területeken működő szabadidős létesítmények.

A moszkvai hatóságok azt javasolták a városban működő intézményeknek és cégeknek, hogy még nem beoltott alkalmazottjaik, valamint a 65 évnél idősebb és krónikus beteg munkatársaik közül minél többet, de legkevesebb a munkaerő 30 százalékát küldjék vissza távmunkába.

Hirdetés
[ ]

Szobjanyin arra kérte az időseket, hogy tartózkodjanak az utazástól, a város lakóit pedig arra, hogy tartsák be a járványügyi óvintézkedéseket, és aktívabban csatlakozzanak be az általános védőoltási programba.

A Luzsnyiki stadionnál a szurkolói zónát az új korlátozások nem érintik: az ötezer fősre kialakított létesítménybe mintegy 3500 látogatót várnak alkalmanként. A fővárosi hatóságok egyelőre nem tervezik, hogy külön engedélyhez kössék a közlekedést.

Vlagyimir Putyin orosz elnök szombaton Moszkvában, állami kitüntetések átadásakor azt mondta, hogy Oroszországban eddig 18 millió embert oltottak be teljesen a Covid-19 ellen, és egyetlen esetben sem alakült ki súlyos szövődmény.

Oroszországban a járvány kezdete óta több mint 142,3 millió, az elmúlt napon pedig mintegy 407 ezer laboratóriumi tesztet végeztek el. Koronavírus-fertőzés gyanújával jelenleg 552 697 embert tartanak orvosi megfigyelés alatt.

Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz kattints az alábbi gombra:

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Mindenegyben Blog

Kedveld Te is!

Hirdetés