x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Válassz egy gyűrűt: kiderül, milyen nő vagy igazából!
Mindenegyben Blog - 2022. június 22. (szerda), 21:35

Válassz egy gyűrűt: kiderül, milyen nő vagy igazából! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 jún 22

Ugye milyen szép ez a hat gyűrű? Azonban valami teljesen más is kötődik hozzájuk: mégpedig egy érdekes pszichológiai teszt!

Ha kiválasztod azt a gyűrűt, amelyet a legszívesebben az ujjadra húznál, adunk hozzá egy értelmezést, hogy milyen, a felszín alatt megbújó jellemvonásokkal rendelkezel, amelyek egy részéről akár Te magad sem tudsz.

Amennyiben nehéz választanod két gyűrű közül, akkor a két leírás kombinációja illik Rád.

Hirdetés
[

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

]

Az első gyűrű

Nagyon érdekes és összetett személyiség vagy, aki látszólag olyan jellemvonásokat egyesít magában, amelyek nehezen férnének meg együtt. Az egyik oldalról jellemző rád a merevség, egyoldalúság, ami sokak számára kellemetlen lehet, másrészről azonban igen erős személyes varázzsal rendelkezel, amiért mindezt megbocsátják!

Bár nem engedsz a véleményedből, de mindig őszinte vagy, nemcsak másokkal, de saját magaddal is! Tulajdonképpen sokan irigyelnek is azért, hogy milyen őszinte és határozott tudsz lenni, és könnyen boldoggá teszed mindazokat, akiket kedvelsz! A másik oldalról ugyanakkor, hogyha valaki iránt negatív érzésekkel viseltetsz, annak meg tudod keseríteni az életét!

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

A második gyűrű

Finom nőiességgel rendelkezel, amely nemcsak a kifinomultságot és a jó ízlést foglalja magában, de azt is, hogy örök fiatal a lelked! Jó szívű vagy, szeretsz önzetlenül adni, és mindent megteszel a szeretteidért!

Hirdetés

Te vagy az a típus, akin igazán jól állnak a szép és elegáns ruhadarabok, mint ha rád öntötték volna őket! Álmodozó természet vagy, aki szereti azt hinni, hogy a dolgok mögött mindig van valami más is, valami több! Talán éppen ennek köszönhető, hogy képes vagy az álmaidat megélni, és nem belefásulni a hétköznapokba! Ráadásul fantáziádnak hála a férfiakat is könnyedén elvarázsolod!

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

A harmadik gyűrű

Rengeteg vadság és energia él a szívedben! Kulturáltan viselkedsz, és tudod türtőztetni magad, ám ez az energia bármikor és szinte bárhogyan a felszínre törhet.

Az emberek érzik benned az erőt, és sokak érdeklődését felkelted, szeretnének megismerni Téged. Te azonban nem engedsz magadhoz közel akárkit, mert tudod, hogy sokan csak a kíváncsiságtól hajtva leginkább kizárólag kellemetlenséget hoznának az életedbe! Ugyanakkor azok, akik már a belső köreidbe kerültek, teljes odaadásodra számíthatnak!

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés