Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Váratlanul hazaléptem a munkából délben: 52 évesen kellett ráébrednem, hogy van titka az addig talpig becsületesnek hitt férjemnek
Mindenegyben Blog - 2022. június 23. (csütörtök), 07:50

Váratlanul hazaléptem a munkából délben: 52 évesen kellett ráébrednem, hogy van titka az addig talpig becsületesnek hitt férjemnek (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 jún 23

Csak csikordult a kulcsom, majd hatalmas zörgés hallatszott bentről, a hálószobából.

Hirdetés
[ ]

Nem volt ez nagy szerelem, de annyira kedves és megértő Józsi, így hozzámentem harmincévesen. Anyám már azt hitte vénlány maradok, pedig valakire vártam ez biztos. Józsi könyvelő és már két éve otthon a kisebb szobából dolgozik, én viszont minden nap bejárok az irodába. Erős csapat a miénk a munkahelyemen, jól mennek a dolgaink, de rengeteget kell tenni, hogy meglegyen a megfelelő fizetésem. Általában már nyolckor elmegyek itthonról és hat óra után érek haza, akkor még vásárlás, nagy szerencsémre a férjem jól főz, ez hatalmas segítség. Hétvégén néha sétáltunk, de inkább csak olvastunk nagy ritkán moziba megyünk.

Én mindig azt hittem ilyen egy igazi jó házasság, nem vitázunk, nincs ordibálás, sőt súrlódás sincs. Sosem gondoltam, hogy ha 22 évig ilyen csöndben élünk, az valószínűleg nem a szerelem jele...

Kedden délben tehát rájöttem, hogy otthon maradt a másik táskámban egy fontos irat, amely kell a munkámhoz, hát hirtelen hazaugrottam. Bevallom soha nem tettem még ilyet. Zörögve nyitottam az ajtót és a néma csöndben egyszerre őrült motozás hallatszott. Végig pörgött az életem és el sem hittem, hogy Józsi tényleg egy szál alsónadrágban robog ki. Nem, ne hidd, hogy volt ott még valaki, bár alaposan körbe néztem a szobában!

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés