Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ezeken a napokon közel 7 ezer forintos élelmiszer utalvánnyal kopogtathat Önnél is a Nyugdíjfolyósító munkatársa ha elmúlott 60 éves!!! Nagyon fontos információkat tettek közzé – FELTÉTLENÜL OLVASSA EL, HA elmúlott 60 éves!!! >>>>
Mindenegyben Blog - 2022. június 23. (csütörtök), 07:42

Ezeken a napokon közel 7 ezer forintos élelmiszer utalvánnyal kopogtathat Önnél is a Nyugdíjfolyósító munkatársa ha elmúlott 60 éves!!! Nagyon fontos információkat tettek közzé – FELTÉTLENÜL OLVASSA EL, HA elmúlott 60 éves!!! >>>> (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 jún 23

Ezeken a napokon közel 7 ezer forintos élelmiszer utalvánnyal kopogtathat Önnél is a Nyugdíjfolyósító munkatársa ha elmúlott 60 éves!!! Nagyon fontos információkat tettek közzé – FELTÉTLENÜL OLVASSA EL, HA elmúlott 60 éves!!! >>>>

A napokban közel 7 ezer forintos élelmiszer utalvánnyal kopogtathat Önnél is a Nyugdíjfolyósító munkatársa ha elmúlott 60 éves!!! Nagyon fontos információkat tettek közzé – FELTÉTLENÜL OLVASSA EL, HA elmúlott 60 éves!!! >>>>

A napokban közel 7 ezer forintos Erzsébet utalvánnyal kopogtathat Önnél is a Nyugdíjfolyósító munkatársa ha elmúlott 60 éves!!! Nagyon fontos információkat tettek közzé – FELTÉTLENÜL OLVASSA EL, HA elmúlott 60 éves!!! >>>>

Hirdetés
[ ]

Vigyázzon!!!! Így szedik ki a legfontosabb információkat az idős emberekből!!!! Ez egy III. kerületi eset, de bárkivel bárhol megtörténhet.

“Tegnap délután felhívta egy K.Erika nevezetű kedves hölgy a nagymamámat a Nyugdíjfolyósítótól, hogy mivel rá van szorulva jövő héten küld egy 6800 Ft-os Erzsébet utalványt ajándékba.

Erre olyan kérdéseket tett fel, hogy hányan lakunk egy lakásban, van e megtakarított pénz, meg hogy hány évesek laknak vele meg ilyenek. Mennyi a havi rezsi, hány éves a nyugdíjas.

Erre a kérdésre válaszolt és nem esett le egyikünknek sem hogy mégsem ártatlan Erzsébet utalvány küldésről van szó, egészen addig amíg a rendőrség fel nem hívott minket, hogy nem keresett e minket egy nem is olyan kedves K.Erika nevezetű hölgy, aki azt adja be minden nyugdíjasnak, hogy a Nyugdíjfolyósítótól telefonál, és azok akik egyedül laknak, azokhoz szépen betör, és elvisz mindent ami mozdítható.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés