x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
A 4 éves kislány részeg szülei elől menekülve órákig gyalogol az autóút mellett: a sötétben találkozik egy férfival, aki…
Mindenegyben Blog - 2022. június 23. (csütörtök), 07:35

A 4 éves kislány részeg szülei elől menekülve órákig gyalogol az autóút mellett: a sötétben találkozik egy férfival, aki…

Hirdetés
Hirdetés
2022 jún 23

Ivan Razumov (Fehéroroszország) egy este az autó út mellett találkozott egy kislánnyal, aki elmondása szerint már órák óta gyalogolt ott, és senki sem állt meg neki.

A kislányt Zhenya Fedorovich Vladimirovnanak hívták, és elmondta, hogy a 15 km-re lévő szomszéd faluba tart. Ha belegondolunk, hogy egy 4 éves kislányról volt szó, ez egészen abszurd helyzet. De a java csak most jött!

Hirdetés
[

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

]

A kislány azért jött el otthonról, mert a szülei mindig részegek, és nem látják el őt. A férfi vizet adott neki, és azonnal értesítette a gyámhivatalt.

A tisztviselők a helyszínre kiszállva megállapították, hogy a kislány szülei alkalmatlanok a gyermek nevelésére: mindketten ekkor is részegek voltak, és bűzlöttek az alkoholtól.

A szociális munkások pártfogásába került a kicsi, miután átesett egy kórházi kivizsgáláson. Ivan rendszeresen meglátogatta őt, és mindig vitt neki valamilyen ajándékot.

30 család jelentkezett, hogy örökbe fogadják a kislányt: ebből is látszik, hogy mekkora az igény arra, hogy szeretetteljes emberek felneveljenek egy ilyen kedves gyermeket.

A saját szülei azonban képtelenek voltak őt megbecsülni, és ellátni! Sajnos a példájuk nem egyedi, rengeteg felelőtlen ember van! Neked mi a véleményed?

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés