Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
VÉGRE!!!! 8 ÉV UTÁN Változás állt be Michael Schumacher állapotában! Hivatalos közleményt adott ki a család
Mindenegyben Blog - 2022. április 24. (vasárnap), 10:27

VÉGRE!!!! 8 ÉV UTÁN Változás állt be Michael Schumacher állapotában! Hivatalos közleményt adott ki a család (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 ápr 24

Már képes érzelmeket kifejezni.

már 8 év telt el a síbaleset óta és azóta nagyon semmit nem tudunk Schumi állapotáról…Az életveszélyes sérülés következtében lebénult, és agysérülése miatt beszélni sem képes.

“A francia Paris Match szerint változott az állapota. A lap azt írja, hogy amikor beültetik a tolószékébe és kitolják a Genfi-tó partjára, ahol a csodálatos panorámát nézi, néha sírdogál. Ez azt jelenti, hogy bár mozogni nem tud, de képes az érzelmei kimutatására.”-írja a femcafe.

Szívszorító részleteket osztott meg Michael Schumacher felesége, Corinna arról, hogy mit mondott neki férje röviddel azelőtt, hogy 2013. december 29-én súlyos fejsérülést szenvedett a franciaországi Méribelben.

Hirdetés

Szeptember 15-én debütál a Netflixen a "Schumacher", a hétszeres Forma-1-es világbajnok életét és pályafutását bemutató dokumentumfilm, amelynek megjelenése előtt több olyan részlet is napvilágot látott, amely a legendás pilóta 2013. decemberi síbalesetével és Schumacher jelenlegi állapotával kapcsolatos. Corinna Schumacher, a hétszeres világbajnok felesége egy szívszorító részletet is megosztott arról, hogy mi volt az egyik utolsó mondat, amit férje a baleset előtt mondott neki.

A német pilóta gyakorlott síelő voltFORRÁS: DPPI/GILLES LEVENT

Schumacher 2013. december 29-én a családjával síelt a franciaországi Méribelben, amikor letért a pályáról, majd a vékony hóréteg által takart sziklás részen elesett, és beverte a fejét az egyik kőbe. A kórházba szállítása után az orvosok az életéért küzdöttek, és bár azt sikerült megmenteni, hat hónapig kómában feküdt, és azóta sem épült fel.

Hirdetés

Corinna a Netflix stábjának elárulta, férje fejében az utolsó pillanatban megfordult, hogy mégsem kellene síelniük. Röviddel azelőtt, hogy megtörtént [a baleset] Méribelben, azt mondta nekem, »A hó nem optimális, elrepülhetnénk Dubajba, hogy ott ejtőernyőzzünk«" – mondta Schumacher felesége.

Corinna elmesélte azt is, hogy Forma-1-es pályafutása során egyáltalán nem féltette a férjét, akinek igazán komoly balesete is csak egy volt, amikor az 1999-es Brit Nagydíjon kettős lábtörést szenvedett. „A versenyeken mindig biztonságosan túljutottunk. Ezért voltam meggyőződve róla, hogy volt néhány őrangyala, akik vigyáztak rá. Nem tudom, hogy ez csak egyfajta védőfal-e, amit az ember felhúz maga köré, vagy azért van, mert bizonyos módon naiv, de egyszerűen soha nem fordult meg a fejemben, hogy bármi történhet Michaellel."

1999-ben Silverstone-ban mindkét lábát eltörte, de az élete akkor sem forgott veszélyben

Az őrangyalai 2009-es motorbalesetekor is vigyáztak rá (a bukásról utólag derült csak ki, hogy kis híján Schumacher életébe került), majd újabb három évig az F1-ben is mellette voltak, a méribeli sípályán viszont már nem fogták a kezét. Soha nem hibáztattam Istent, hogy miért most történt ez. Igazán csak balszerencse volt, a legnagyobb balszerencse, ami előfordulhat az életben" – mondta Corinna.

Schumacher felesége a filmben kettejük korai éveit is felidézte, például visszaemlékezett arra az időszakra, amikor megismerkedtek. „Igazán vicces volt. Egyszerűen azért szerettem bele, mert csodálatos ember. Megéreztem, hogy valaki, aki különleges számomra. Szerintem elképesztően szerencsés vagyok, hogy megismertem Michaelt. Ő a legszerethetőbb ember, akivel valaha találkoztam. Egyszer vacsorát készítettem a születésnapjára, ami után ő volt az egyetlen, aki segített eltakarítani és elmosogatni a tányérokat. Azt gondoltam, »Ez egy rendes fickó!«"

Michael Schumacher (Hürth-Hermülheim, 1969. január 3.)[1] német autóversenyző, hétszeres Formula–1-es világbajnok, a sportág eddigi legeredményesebb pilótája.[2] Ő volt a Formula–1 első német világbajnoka, nagy szerepet játszott a sportág németországi népszerűsítésében.[3] Egy 2006-ban, az FIA (Nemzetközi Automobil Szövetség) által végzett felmérésen a szurkolók a Formula–1 legnépszerűbb versenyzőjének választották.[4]

Két, a Benetton csapattal nyert világbajnokság után 1996-ban a Ferrarihoz szerződött, ahol 2000 és 2004 között sorozatban öt világbajnoki címet szerzett. Számos rekordot tart, ő nyerte a legtöbb világbajnoki címet, a legtöbb versenyt, ő érte el a legtöbb pole-pozíciót és versenyben futott leggyorsabb kört, valamint élen áll a legtöbb, egy szezonban aratott győzelmek rangsorában. A sportágban egyedülálló módon, a 2002-es évad minden versenyén dobogóra állhatott. A vezetési stílusa gyakran váltott ki vitákat. Kétszer volt részese a világbajnoki címet eldöntő ütközésnek, melyek közül az 1997-es, Jacques Villeneuve-vel történt karambol után kizárták az az évi világbajnokságból.[5]

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés