Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
VÉGRE itt vannak A SZÁMOK! CSALÁDI PÓTLÉK 1,2,3,4,5 GYERMEK UTÁN!Sokaknak lesz meglepetés! Így alakulnak az ÖSSZEGEK 2021. JANUÁR 1-től :
Mindenegyben Blog - 2021. január 19. (kedd), 19:41

VÉGRE itt vannak A SZÁMOK! CSALÁDI PÓTLÉK 1,2,3,4,5 GYERMEK UTÁN!Sokaknak lesz meglepetés! Így alakulnak az ÖSSZEGEK 2021. JANUÁR 1-től :

Hirdetés
Hirdetés
2021 jan 19

Mennyi az összege jelenleg?

Jelenleg 12.200 forint a legalacsonyabb, 25.900 forint a legmagasabb folyósított összeg havonta. A folyósított összeg függ a gyermekek számától, attól, hogy egyedülálló-e a nevelő szülő, vagy teljes családban nevelkedik a gyermek, illetve egészséges vagy tartósan beteg gyermekről van szó. Ennek függvényében az alábbiak szerint alakul a havonta kifizetett összeg:

Hirdetés
[ ]

egy gyermek után: 12.200 forint,egy gyermek után, ha egyedülálló neveli: 13.700 forint,kettő gyermek után: 13.300 forint gyermekenként,kettő gyermek után, ha a szülő egyedül neveli: 14.800 forint gyermekenként,három vagy több gyermek után: 16.000 forint gyermekenként,három vagy több gyermek esetén, ha egyedül neveli valamelyik szülő: 17.000 forintgyermekenként,

Nos úgy fest, hogy idén semmilyen emelésre nem kell számítani, hiszen eddig nem jelentették be…sokaknak ez komoly meglepetés, hiszen hosszú évek óta nem volt emelés és idén a koronavírus miatt sokan ezt várták…

súlyosan fogyatékos vagy tartósan beteg gyermek esetén: 23.300 forint gyermekenként,ha súlyosan fogyatékos vagy tartósan beteg a gyermek, és a nevelő egyedülálló, akkor ahavi családi pótlék összege 25.900 forint gyermekenként.

Sajnos egyelőre nincs hír emelésről, így a jelenlegi álláspont szerint azt mondhatjuk, hogy marad ugyanannyi, amennyi idén volt!

EZEK LESZNEK AZ ÖSSZEGEK :

egy gyermek után: 12.200 forint,egy gyermek után, ha egyedülálló neveli: 13.700 forint,kettő gyermek után: 13.300 forint gyermekenként,kettő gyermek után, ha a szülő egyedül neveli: 14.800 forint gyermekenként,három vagy több gyermek után: 16.000 forint gyermekenként,három vagy több gyermek esetén, ha egyedül neveli valamelyik szülő: 17.000 forintgyermekenként,súlyosan fogyatékos vagy tartósan beteg gyermek esetén: 23.300 forint gyermekenként,ha súlyosan fogyatékos vagy tartósan beteg a gyermek, és a nevelő egyedülálló, akkor ahavi családi pótlék összege 25.900 forint gyermekenként.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés