Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Történelmi lépésre készül Joe Biden !Transznemű nő lesz Joe Biden új egészségügyi miniszter-helyettese! Ő az első olyan ember, aki transzneműként az amerikai szövetségi kormányában ilyen magas pozíciót vállalhat.
Mindenegyben Blog - 2021. január 19. (kedd), 19:07

Történelmi lépésre készül Joe Biden !Transznemű nő lesz Joe Biden új egészségügyi miniszter-helyettese! Ő az első olyan ember, aki transzneműként az amerikai szövetségi kormányában ilyen magas pozíciót vállalhat.

Hirdetés
Hirdetés
2021 jan 19

Kedden jelentették be, hogy az Egyesült Államok következő elnökének, Joe Bidennek, Rachel Levine lesz az egészségügyi miniszter-helyettese, aki transznemű. Ő az első olyan ember, aki transzneműként az amerikai szövetségi kormányában ilyen magas pozíciót vállalhat.

Hirdetés
[ ]

Rachel Levine eddig Pennsylvania államban tevékenykedett, mint egészségügyi miniszter. A Harvardon végzett orvosként, miniszter-helyettesként pedig a koronavírus elleni küzdelem lesz az elsődleges feladata.

"Dr. Rachel Levine lesz az az ember, aki biztosítja számunkra azt a szakértelmet, aminek segítségével sikeresen átvészelhetjük ezt a járványt. Ezek a dolgok nem függenek a nemi identitástól, sem a vallástól, sem a faji hovatartozásól, a lényeg az az, hogy kielégítse az országunk közegészségügyi igényeit ebben a kritikus helyzetben" - állította Biden Rachel Levine-ről, aki korábban házas volt, két gyereke is született, végül 2011-ben bejelentette, hogy transznemű.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés