Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Végre kiosztották az okoskodó Alekoszt. Péter Sramek páros lábbal szállt bele az okos tojásba
Mindenegyben Blog - 2023. március 16. (csütörtök), 22:05

Végre kiosztották az okoskodó Alekoszt. Péter Sramek páros lábbal szállt bele az okos tojásba (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 már 16

Végre kiosztották az okoskodó Alekoszt. Péter Sramek páros lábbal szállt bele az okos tojásba

Az énekesnél betelt a pohár, hogy a teljesítmény nélküli celeb most éppen az ő nevét vette a szájára... Úgy kiosztotta Alekoszt, hogy a görög híresség egy darabig biztosan nem meri a Srámek nevet emlegetni.

Nagy Alekosz megint kiakadt. Nem meglepő dolog ez, hiszen a valóságshow-sztár véleményez szinte mindent, amit az interneten olvas. Az persze nem probléma, hogy gondol valamit a világról, a stílusa azonban hagy némi kivetnivalót... Alek kíméletlenül szól be ismert embereknek, most éppen Peter Srámeket találta meg magának, az énekes autóvásárlása kapcsán, az ő tulajdona lett ugyanis Zámbó Jimmy egykori luxusautója.

Hirdetés
[ ]

Alekosznak persze megvolt erről a véleménye, melyet a Ripost olvasóival osztott meg: szerinte a használt Mercinek minimum egy csepeli múzeumban lenne a helye, abba illetéktelen bele nem tehetné a tomporát, és egyébként is, kicsoda Srámek, hogy új rendszámot – SRAMEK-001 – tetetett rá? 

“Amellett nem tudok szó nélkül elmenni, hogy Srámek megvehette a Király autóját. Fölháborítónak tartom, hogy a rendszámát is lecserélte, SRAMEK-001-re, és most azzal érkezik meg a koncertjeire, mintha ő lenne a Király. Annak az autónak egy csepeli múzeumban lenne a helye! Ayrton Senna versenyautójába se ülünk be, Jimmy-jébe se lenne szabad. A családot sem értem, hogy adhatták el a legendás négykerekűt" – dohogott Alekosz, aki az őszinteségi rohamában biztosan nem gondolta, hogy Peter Srámek keményen visszaszól neki. 

A fiatal énekes szerda este a következőképp reagált: 

– Tudok róla, hogy a menedzseremmel kommunikált, amely üzenetben azt is leírta, hogy mennyire szereti a dalaimat hallgatni és kifejtette, hogy szerinte nem volt illő megvásárolnom Jimmy Mercedesét. A menedzserem nem válaszolt és nem is kíván minden jót Alekosznak– kezdte az énekes, aki elmondta, hogy sokadik tulajdonosa az autónak, így ha nem nála lenne, akkor sem egy csepeli múzeumban nézegetnék az emberek.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés