x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Vérrögöt találtak Delhusa Ghjon tüdejében
Mindenegyben Blog - 2021. január 13. (szerda), 13:41

Vérrögöt találtak Delhusa Ghjon tüdejében

Hirdetés
Hirdetés
2021 jan 13

Bár tavaly októberben került kórházba koronavírusos megbetegedéssel Delhusa Gjon, a zenész mind a mai napig többféle gyógyszert szed emiatt.

Ahogy akkor arról a Blikk is beszámolt, koronavírusos fertőzés miatt hosszú heteket töltött októberben az intenzív osztályon Delhusa Gjon. A zenész végül 23 nap után térhetett haza, ám most kiderült, mégsem zárhatta le végérvényesen ezt a fejezetet az életében, hiszen azóta is többféle gyógyszert szed emiatt.

Hirdetés
[ ]

„Minden harmadik nap beszélek a kórház orvosával, és folyamatosan írom, mikor és melyik gyógyszert lehet abbahagyni, mikor és melyiket kell beszedni” – kezdte a Ripostnak Delhusa, aki ugyan régen félt az injekciós tűktől is, ősz óta kénytelen volt megszokni ezeket, ugyanis ilyenekkel kellett beadnia magának a vérhígítót naponta, egészen mostanáig.

„Most vérhígító tablettát kapok, amit még négy hónapig szednem kell, miután a tüdőmben egy vérrög keletkezett a betegségem kezdetén.”

A zenész szerint továbbá tisztulnia kell a szervezetének is, a kórházi kezelése alatt ugyanis rendkívül erős gyógyszereket kapott.

„Vancomicint is kaptam két hétig, amiről tudni kell, hogy a kemoterápia után a második legveszélyesebb antibiotikum. Felborította az egész szervezetemet.”

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés