Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Vigyázat!Ez a pedofil vadászta le a kisfiút Békés megyében!Több kiskorúval, köztük egy 8 éves gyerekkel is erőszakoskodott sze....uálisan a férfi. Milyen büntetést érdemelne az ilyen?!
Mindenegyben Blog - 2020. július 08. (szerda), 17:35

Vigyázat!Ez a pedofil vadászta le a kisfiút Békés megyében!Több kiskorúval, köztük egy 8 éves gyerekkel is erőszakoskodott sze....uálisan a férfi. Milyen büntetést érdemelne az ilyen?! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 júl 08

Vádat emeltek egy Békés megyei férfi ellen öt rendbeli kiskorú veszélyeztetésének bűntette és két rendbeli tizenkettedik életévét be nem töltött személlyel sze...xuális cselekmény végzésével elkövetett sze...uális erőszak bűntette miatt. Az eset még 2019 augusztusának végén történt: az akkor 69 éves, Békés megyében lakó, a magyarnarancs.hu szerint korábban rendőrként dolgozó férfi becsalt a saját udvarára egy 8 éves kisfiút és a házában fajtalankodott vele. A portálnak most a gyermek anyja mesélt a történtekről.

Hirdetés
[ ]

A hatgyermekes asszony elmondta: fia és barátai minden délután a játszótéren vannak, ahonnan este fél 8-kor érnek haza. Egy alkalomal a kisfiú nem érkezett meg időben. A nő először nem gondolt semmi rosszra, gyermeke viszont másnap ismét késve ért haza a játszótérről. Pajtásai azt mondták az asszonynak: „lehet, hogy az öreg bácsinál van.”

Ezt követően az édesanya elment a nyugdíjas férfihoz, akinél több gyermeket talált. Hazavitte a fiát, aki otthon elmondta, hogy a férfi pénzt kínált nekik cserébe, ha összeszedik a szemetet az udvarában. A férfi megjavította a kicsik biciklijét, közben cigivel és alkohollal kínálta őket. A nő 8 éves kisfiáról a házban később lekerült a nadrág és a férfi fajtalankodott vele. Állítólag a testvérénél is próbálkozott, és pénzt is kínált nekik.

A kirendelt orvosszakértők megállapították, hogy a gyermek igazat mond. A Gyulai Járási Ügyészség 2019 szeptemberében kezdeményezte az akkor 69 éves férfi, előzetes letartóztatását 12. életévét be nem töltött személlyel sze....nek bűntette miatt - írja a portál. A bíróság helyt adott a kezdeményezésnek.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés