Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Vigyázat!Ez a pedofil vadászta le a kisfiút Békés megyében!Több kiskorúval, köztük egy 8 éves gyerekkel is erőszakoskodott sze....uálisan a férfi. Milyen büntetést érdemelne az ilyen?!
Mindenegyben Blog - 2020. július 08. (szerda), 17:35

Vigyázat!Ez a pedofil vadászta le a kisfiút Békés megyében!Több kiskorúval, köztük egy 8 éves gyerekkel is erőszakoskodott sze....uálisan a férfi. Milyen büntetést érdemelne az ilyen?! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 júl 08

A magyarnarancs.hu közben a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságnál érdeklődött az ügy kapcsán: kiderült, hogy befejeződött a nyomozás és május 27-én vádemelési javaslattal az ügy a Gyulai Járási Ügyészégre került. Úgy tudják, a Gyulai Járási Ügyészség június 12-én emelt vádat a Gyulai Járásbíróságon a férfi ellen 5 rendbeli kiskorú veszélyeztetésének bűntette és 2 rendbeli tizenkettedik életévét be nem töltött személlyel sze...uális cselekmény végzésével elkövetett sze....uális erőszak bűntette miatt.

Azt, hogy a vádlott korábban rendőrként dolgozott volna, a hivatalos szervek nem cáfolták, de nem is erősítették meg. A férfi szabadlábon védekezhet.

Hirdetés
[ ]

Tegnap Balatonalmádiban voltunk, rendeltem egy harcsát a büfében, a KONYHÁBÓL EZ A PÁRBESZÉD HALLATSZOTT KI, BÁR AZT HITTÉK NEM HALLOM…..Tovább olvasom a cikket! >>>>>>Balatonon nyaraltunk, ebben a vendégházban!!! A testemet szanaszét csípték az ágyi poloskák!!! Vigyázzatok!!!! Tovább olvasom a cikket! >>>>>> 

Nagyon vigyázzatok! BORZALOM, AMI KIDERÜLT!!! Eddig erről senki nem tudott!!!! Nagyon nagyon veszélyes a Balaton Siófoknál! Ezért kellett meghalnia a 18 éves fiúnak...... Tovább olvasom a cikket! >>>>>>

2 perce jött a hír! KÁOSZ A Balatonnál! Sok helyen menekülnek a turisták!!Tovább olvasom a cikket! >>>>>>

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés