x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Virággal kért bocsánatot a Rendőrség attól a nagymamától, aki a fuldokló unokájával állt meg a leállósávban az M7-esen, ezért megbüntették
Mindenegyben Blog - 2022. szeptember 23. (péntek), 07:56

Virággal kért bocsánatot a Rendőrség attól a nagymamától, aki a fuldokló unokájával állt meg a leállósávban az M7-esen, ezért megbüntették

Hirdetés
Hirdetés
2022 szept 23

A szörnyű eset még július 1-jén történt, a nagymamát megbírságolták, de később kiderült, mégsem kell megfizetnie azt. Az erről szóló határozatot személyesen kézbesítette Rétvári Bence belügyminiszter-helyettes és Terdik Tamás, Budapest rendőrfőkapitánya.

Fuldoklott az unokája

Unokája fuldoklott a kocsiban, ezért megállt az autópálya leállósávján. Első fokon közigazgatási bírságot kapott, amit Budapest rendőrfőkapitánya megsemmisített. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megbírságolták

Budapest rendőrfőkapitánya, mint másodfokon eljáró hatóság megsemmisítette az első fokon eljáró hatóság közigazgatási bírság kiszabásáról rendelkező határozatát, amit azért szabtak ki egy gépkocsivezetőre, mert 2022. július 1-jén a Balaton felől a főváros felé tartva szabálytalanul megállt az M7-es autópálya leállósávjában.

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A leállósávban állt meg

[ ]

Az idős asszony fellebbezéséből kiderült, hogy azért húzódott félre, mert a hátsó ülésen utazó egyik unokája fuldokolni kezdett.

A KRESZ szabályai

Bár a KRESZ előírásai csak kivételes esetben engedik meg a leállósáv igénybevételét ­– és a jogszabály még a rosszullétet sem sorolja ide – Budapest rendőrfőkapitánya az eset összes körülményét figyelembe véve megszüntette a közigazgatási hatósági eljárást, egyben elrendelte a fellebbezési illeték visszatérítését is.

Mégsem kell megfizetnie

Az erről szóló határozatot dr. Terdik Tamás r. vezérőrnagy 2022. szeptember 20-án dr. Rétvári Bence belügyminiszter-helyettes jelenlétében személyesen adta át a nagymamának. 

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés