Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Itt a vége !Szalai Ádámtól kell búcsúznunk ! Ég önnel csapatkapitányúr!
Mindenegyben Blog - 2022. szeptember 23. (péntek), 09:27

Itt a vége !Szalai Ádámtól kell búcsúznunk ! Ég önnel csapatkapitányúr! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 szept 23

Szalai Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya és focistája a mai napon (2022.09.21, szerda) bejelentette, hogy a Nemzetek Ligája-sorozatot követően visszavonul a címeres meztől, és nem fog többet a pályán szerepelni. A lemondást követően Marco Rossi is megszólalt, hogy mi a véleménye a focista visszavonulásával kapcsolatban.

Mutatjuk, hogy mit mondott a rendkívüli sajtótájékoztatáson (Telkin történt, ma 15:30-kor) Szalai Ádám a mai napon…

Hirdetés
[ ]

Szalai Ádámtól idézünk:„Kicsit máshogy terveztem ezt a sajtótájékoztatót. Ennyi év után, csapatkapitányként úgy éreztem, megérdemeltem volna, hogy ne jelenjenek meg előre sajtóhírek néhány órával a bejelentést megelőzően. Egyetlen dolog miatt ülök még itt, a szurkolóink miatt, akik, remélem, a jövőben is ugyanúgy fognak támogatni minket. Nyilván már lehoztatok minden hírt, de most megerősítem, hogy az olasz mérkőzés után befejezem a válogatott pályafutásomat. Ez nem friss dolog, az elmúlt hetekben, hónapokban már kerestem erre az időpontot”

„Lassan harmincöt évesen úgy érzem, a válogatott nagyon jó úton halad, a szövetségi kapitány úr jó irányba viszi a csapatot. A Nemzetek Ligája után a következő tétmeccsünk márciusban lesz, Eb-selejtező. Szerettem volna olyan időpontot találni, amely alkalmas arra, hogy a csapat felkészüljön az utódom megtalálására” – indokolta meg a rendkívüli döntése időzítését a magyar csapatkapitány.

Majd folytatta a következő sorokkal…

Szalai Ádám meghatóan, hosszasan sorolta, hogy kinek tartozik hálával:

„Óriási álmom volt, hogy a magyar válogatottban szerepeljek. A legnagyobb álmom volt, hogy ez létrejöjjön. Az, hogy két Eb-n szerepelhettem, és csapatkapitányként lehettem ennek részese, óriási élmény számomra. Az elmúlt évek sikerei, balsikerei és a rosszabb időszakokban érkező kritikák, támogatások mind segítettek a felnőtté válásomban” 

„Köszönet jár mindenkinek, aki támogatott minket, a kapitányoknak, akikkel együtt dolgozhattunk, a játékostársaknak, akikkel játszhattunk, és a szurkolóinknak, akik nélkül a csapat nem szerepelne úgy, ahogy. Olyan mérkőzéseket élhettünk át, ahol a szurkolók szenzációs hangulatot teremtettek, ez a légkör, úgy gondolom, egyedülálló az egész világon. Mellettük mindig kijött az összefogás és a hazaszeretet. Remélem, a válogatott ezen az úton fog továbbmenni, szeretném, ha a két meccsre koncentrálnánk, nem szeretném, ha ez bármiféle búcsú lenne.”

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés