x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Itt a vége !Szalai Ádámtól kell búcsúznunk ! Ég önnel csapatkapitányúr!
Mindenegyben Blog - 2022. szeptember 23. (péntek), 09:27

Itt a vége !Szalai Ádámtól kell búcsúznunk ! Ég önnel csapatkapitányúr! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 szept 23

Szalai Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya és focistája a mai napon (2022.09.21, szerda) bejelentette, hogy a Nemzetek Ligája-sorozatot követően visszavonul a címeres meztől, és nem fog többet a pályán szerepelni. A lemondást követően Marco Rossi is megszólalt, hogy mi a véleménye a focista visszavonulásával kapcsolatban.

Mutatjuk, hogy mit mondott a rendkívüli sajtótájékoztatáson (Telkin történt, ma 15:30-kor) Szalai Ádám a mai napon…

Hirdetés
[ ]

Szalai Ádámtól idézünk:„Kicsit máshogy terveztem ezt a sajtótájékoztatót. Ennyi év után, csapatkapitányként úgy éreztem, megérdemeltem volna, hogy ne jelenjenek meg előre sajtóhírek néhány órával a bejelentést megelőzően. Egyetlen dolog miatt ülök még itt, a szurkolóink miatt, akik, remélem, a jövőben is ugyanúgy fognak támogatni minket. Nyilván már lehoztatok minden hírt, de most megerősítem, hogy az olasz mérkőzés után befejezem a válogatott pályafutásomat. Ez nem friss dolog, az elmúlt hetekben, hónapokban már kerestem erre az időpontot”

„Lassan harmincöt évesen úgy érzem, a válogatott nagyon jó úton halad, a szövetségi kapitány úr jó irányba viszi a csapatot. A Nemzetek Ligája után a következő tétmeccsünk márciusban lesz, Eb-selejtező. Szerettem volna olyan időpontot találni, amely alkalmas arra, hogy a csapat felkészüljön az utódom megtalálására” – indokolta meg a rendkívüli döntése időzítését a magyar csapatkapitány.

Majd folytatta a következő sorokkal…

Szalai Ádám meghatóan, hosszasan sorolta, hogy kinek tartozik hálával:

„Óriási álmom volt, hogy a magyar válogatottban szerepeljek. A legnagyobb álmom volt, hogy ez létrejöjjön. Az, hogy két Eb-n szerepelhettem, és csapatkapitányként lehettem ennek részese, óriási élmény számomra. Az elmúlt évek sikerei, balsikerei és a rosszabb időszakokban érkező kritikák, támogatások mind segítettek a felnőtté válásomban” 

„Köszönet jár mindenkinek, aki támogatott minket, a kapitányoknak, akikkel együtt dolgozhattunk, a játékostársaknak, akikkel játszhattunk, és a szurkolóinknak, akik nélkül a csapat nem szerepelne úgy, ahogy. Olyan mérkőzéseket élhettünk át, ahol a szurkolók szenzációs hangulatot teremtettek, ez a légkör, úgy gondolom, egyedülálló az egész világon. Mellettük mindig kijött az összefogás és a hazaszeretet. Remélem, a válogatott ezen az úton fog továbbmenni, szeretném, ha a két meccsre koncentrálnánk, nem szeretném, ha ez bármiféle búcsú lenne.”

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés