Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Zacher Gábor megkongatta a vészharangot – Berobbant az új járvány az általános iskolákban Magyarországon!
Mindenegyben Blog - 2022. június 14. (kedd), 09:08

Zacher Gábor megkongatta a vészharangot – Berobbant az új járvány az általános iskolákban Magyarországon!

Hirdetés
Hirdetés
2022 jún 14

Zacher Gábor megkongatta a vészharangot – Berobbant az új járvány az általános iskolákban Magyarországon!

Zacher Gábor rögtön járványként említette az Elf Bar terjedését Magyarországon. Átvitt értelemben gondolta, de nem riogatásként hozta fel, mert tényleg olyan durván terjed, mint valami járvány.

 

Az Elf Bar régóta elérhető, lehetett is látni kiülős szórakozóhelyeken, hogy néhány dohányos kipróbálta, de most vágott bele igazán a hódító útjába.

Hirdetés
[ ]

Az a baj, hogy rossz helyen, mivel a tinik és az általános iskolások kaptak rá a legjobban az eldobható elektromos cigarettára.

Az ízesítések olyanok, ami miatt egy klasszikus dohányos valószínűleg nem fogja letenni a szavazatát egy Elf Bar mellett, de a fiatalok körében népszerű a gyümölcs, limonádé, vagy éppen energiaital ízesítés.

Az úgynevezett manórúdból nem is füst jön, hanem édes gőz, aminek kevés köze van a cigaretta szaghoz.Az Elf Bar az interneten könnyen beszerezhető a 18 év alatti korosztály számára is. A toxikológus szerint a magyar állam hamar fog ezen változtatni, mivel jelenleg hazánkban ez a fajta elektromos cigaretta nincsen szabályozva.

Még hosszú időnek kell eltelnie ahhoz, hogy pontos képet kapjunk az Elf Bar hatásairól. Egyelőre nincsenek adatok, hogy pontosan mit is tüdőz le a használója, így egészségkárosító hatásairól sem tudunk semmit.

„RÉGEN AZT MONDTUK A DOHÁNYOS FIATALOKNAK, HOGY HA DOHÁNYZOL, BÜDÖS LESZEL. EZT A MONDATOT SUTBA DOBHATJUK”

– mondta Zacher az RTL-nek, és rögtön kiemelte, hogy az Elf Bar legtöbb fajtája tartalmaz nikotint, ezért ugyanúgy függőséget tud okozni, mint bármelyik másik dohánytermék.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés