Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Putyinnak napjai vannak hátra? Remeg a lába, fel van puffadva a feje, össze van görnyedve, orvosok ezt mondják....
Mindenegyben Blog - 2022. június 14. (kedd), 08:56

Putyinnak napjai vannak hátra? Remeg a lába, fel van puffadva a feje, össze van görnyedve, orvosok ezt mondják.... (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 jún 14

Putyinnak napjai vannak hátra? Remeg a lába, fel van puffadva a feje, össze van görnyedve, orvosok ezt mondják....

Putyint látszólag rossz egészségi állapotban van – legalábbis egy, a Kreml által a minap közzétett videó tanúsága szerint. Egyesek szerint Parkinson-kórban szenved, az orvosok véleményét azonban eddig senki sem kérte ki.

Marco Rubio amerikai szenátor, egyetemi professzorok és a brit bulvárlapok szinte versenyeznek abban, hogy felállítsák Vlagyimir Putyin diagnózisát.

A szakvélemény azonban hiányzik a cikkek és viták áradatából, amelyekben azt találgatják, hogy az ukrajnai orosz inváziót elindító orosz elnöknek Parkinson-kórja vagy pajzsmirigyrákja van: a szakorvosok nem mondták el véleményüket.

Hirdetés
[ ]

Putyin egy 12 perces videófelvételen látható, amint szorosan megragad egy asztalt egy, a Szergej Sojgu orosz védelmi miniszterrel folytatott megbeszélésen. Az orosz kormány által a múlt hét végén közzétett felvételen egész idő alatt remegett a lába, és görnyedten ült. Az arca feltűnően fel volt puffadva.

Az első benyomások alapján többen, köztük Louise Mensch, a brit Konzervatív Párt korábbi parlamenti képviselője arra a következtetésre jutott, hogy az orosz elnök Parkinson-kóros.

Véleményéről több brit bulvárlap is beszámolt. A történetekben a stratégiai kommunikáció professzorának, néhány politikai elemzőnek és egy testbeszédprofesszornak a kommentárjai szerepeltek. Orvosokat azonban nem szólaltattak meg.

Ez vélhetően nem véletlen.

A szakorvos elöljáróban leszögezte, hogy neurogenetikus, nem pedig neurológus. Hardy agyi károsodásokat tanulmányoz. „Szerintem nincs jele parkinsonizmusnak” – mondta.

Nincs jó bőrben… de ez nem Parkinson-kór.

Véleményét osztja a Londoni Egyetem neurológusa is. „Miután megnéztem a rövid felvételt, nem találom semmi jelét annak, ami Putyinnál parkinsonizmusra utalna” – közölte Ray Chadhuri.

A Parkinson-kórt és a parkinsonizmust elképesztően nehéz diagnosztizálni, és csak személyesen, alapos neurológiai vizsgálattal lehet megállapítani – magyarázta a szaktekintély. „Az arc puffadását vagy remegést sokféle ok válthatja ki, én azonban nem láttam remegést” – mondta Chadhuri.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés