Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Putyinnak napjai vannak hátra? Remeg a lába, fel van puffadva a feje, össze van görnyedve, orvosok ezt mondják....
Mindenegyben Blog - 2022. június 14. (kedd), 08:56

Putyinnak napjai vannak hátra? Remeg a lába, fel van puffadva a feje, össze van görnyedve, orvosok ezt mondják.... (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 jún 14

Caroline Rassell, a Parkinson’s UK vezérigazgatója, Hardyhoz hasonlóan leszögezte, hogy a Parkinson-kór egy összetett betegség, amelynek több mint negyven fizikai és mentális tünete van, ezért képtelenség diagnosztizálni egy 12 perces felvétel alapján.

„Mindenkire másként hat” – magyarázta Rassell. „Diagnosztikai teszt híján csak neurológus vagy szakember vizsgálata után lehet megerősíteni a feltételezést. Ebben a média és az online spekulációk sem segítenek.”

A legkevésbé sem szokatlan, hogy az emberek a világ legbefolyásosabb vezetőinek egészségi állapotával foglalkoznak. A média kimerítően tárgyalta Donald Trump volt amerikai elnök 2020-as pozitív koronavírustesztjét, Angela Merkel volt német kancellár 2019-es remegését, és Ferenc pápa tavaly nyári vastagbélműtétjét.

Hirdetés
[ ]

A Kreml évek óta szűkszavúan nyilatkozik Putyin egészségi állapotáról, ami arra késztette az újságírókat és a politológusokat, hogy az elnök minden mozdulatát elemezzék, kiderítendő a gyengeség vagy betegség bármilyen jelét. A pletykák, miszerint Putyinnak pajzsmirigyrákja vagy súlyos gerincproblémái vannak, illetve pszichózisban szenved, szinte mindennaposak.

A járvány idején a helyzet fokozódott. Putyin teljes izolációba vonult. Nem volt hajlandó a világ vezetőinek közelébe menni a csúcstalálkozókon és konferenciákon, vendégeitől pedig megkövetelte, hogy többször is teszteljék magukat találkozójuk előtt.

Oroszország Putyin által elrendelt februári ukrajnai inváziója után az elemzők azt feltételezték, hogy Putyin elszigeteltségéből fakadóan a legtöbb hírszerzési információ néhány kiválasztott, hű alattvalótól származik, akik vagy a teljes igazságot mondták, vagy nem. Eközben – a vélekedés szerint – az elnök a nárcisztikus pszichózis állapotába kerülhetett.

Néhányan ezzel magyarázták Oroszország Ukrajnába történő, ki nem provokált, ezáltal indokolatlan behatolását, amelynek következtében eddig legkevesebb 1800 civil áldozata van a háborúnak, több ezren pedig megsebesültek.

HOGY PUTYIN A HALÁLOS ÁGYÁN VÁRJA A VÉGET, A HÁBORÚT PEDIG ARRA HASZNÁLJA, HOGY BEÍRJA NEVÉT A TÖRTÉNELEMBE, NETÁN VALAMIFÉLE PSZICHÓZIS VEZÉRLI – A KREML HITELES INFORMÁCIÓI NÉLKÜL MINDEZ CSAK FELTÉTELEZÉS.

Hirdetés

Ráadásul senki – sem a kommentelők, sem az úgynevezett Oroszország-szakértők, sőt a Kreml által közzétett felvételt figyelő neurológusok sem tudják, mi zajlik le Putyin agyában.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés