Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Zalatnay Cini és Kiszel Tünde csúnyán összeverekedett- ITT a videó róla
Mindenegyben Blog - 2024. január 05. (péntek), 15:16

Zalatnay Cini és Kiszel Tünde csúnyán összeverekedett- ITT a videó róla (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 jan 05

 Zalatnay Cini és Kiszel Tünde csúnyán összeverekedett- ITT a videó róla.

A felvételek tanúsága szerint a naptárkirálynő és az énekesnő közötti heves vita medencébe eséssel végződött. Zalatnay Cini nem először került összetűzésbe… A konfliktus gyökere a hűtlenség volt. Zalatnay ugyanis Kiszel Tünde társával bonyolódott viszonyba, amely egy közös vacsora alkalmával derült ki. „A te illatodat éreztem a ruháimon!” – kiáltotta Tünde, aki hirtelen felindulásból felállt és hevesen nekiesett az énekesnőnek, aki természetesen nem maradt adós a válasszal.

Mindez azonban csak egy filmforgatókönyv része volt, és a „Holnap történt” című bulvárfilmben kel életre. A történet szerint Zalatnay a balatoni alvilág egyik vezetőjével, Ihos József által megformált karakterrel jött össze. A romantikus szál csavarja, hogy az alvilági főnök valójában a naptárdíva férje. Itt tekinthető meg az említett jelenet, ami 1:07:12-kor kezdődik. Zalatnay Cini ezzel indította be a „pofonokat zúdító” eseményláncolatot. A Ripost megkereste Zalatnay Saroltát, aki mesélt arról, hogy ő maga került-e már hasonló helyzetbe. Az énekesnő mosolyogva idézte fel, miként bánt el azzal a hölggyel, akivel szerelme, Csapó Gábor vízilabdázó megcsalta őt. „Soha nem fordult elő velem hasonló, mint a filmvásznon, de eszembe jutott az az egy alkalom, amikor…” – kezdte derűsen Cini, majd elmesélte a „pofonokat osztó” történetét. „Egy szovjet turnéról tértem haza, amikor felhívott egy lány, hogy milyen szép vagyok a hálószobánkban lévő képen, és hogy szeretne velem barátkozni.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés