Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Zelenszkij az egész világ előtt videóüzenetben kért bocsánatot a magyaroktól!
Mindenegyben Blog - 2022. április 07. (csütörtök), 22:09

Zelenszkij az egész világ előtt videóüzenetben kért bocsánatot a magyaroktól! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 ápr 07

Zelenszkij az egész világ előtt videóüzenetben kért bocsánatot a magyaroktól!

A videó komolyságot jelzi, hogy az ukrán elnök fehér pólót vett fel az alkalomra és egy olajfaágat tart a szájában.

Tisztelt barátaim, drága magyar harcostársak!

A miniszterelnöküknek címzett legutóbbi üzenetemben kissé nyersen fogalmaztam, nézzék el nekem, mostanában sok a teendő Kijevben: kormányülések, átadások, romeltakarítás az oroszok rakétáktól és ágyúzásoktól összedőlt lakóházaknál. Szóval, csak a szokásos miniszterelnöki teendők. De nem akarok mentegetőzni, ez nem ment fel a jogos vád alól, hogy a pozitívumokat kihagytam az üzenetemből, ezeket igyekszem most pótolni. Mert valójában abból merítünk erőt, ahogy látjuk mindennapos, vérre menő küzdelmeteket a rezsi ellen.

Mindannyiunkat megerősít a tudat, hogy áldozatunk nem hiábavaló.

A tömegsírokat ásó egyszerű mariupoli lakostól kezdve, az életében először fegyvert fogó csernyihivi fiatalon át, a harkivi kórházak pincéjében légitámadás közben szülést levezető orvosig mindannyiunkat az viszi előre nap, mint nap, hogy arra gondol: a gáz ára nem fog nőni Magyarországon, mert mi sem engedhetjük meg, hogy a magyarok fizessék meg ellenállásunk árát.

Harcos nép vagyunk mi is és Önök is. És jól tudom, hogy én csak egy színész vagyok és így vezetek egy nemzetet egy háborúban, míg az Önök miniszterelnöke egy jogvégzett ember, aki halált megvető bátorsággal és gumicsizmában tekinti meg a határmenti cserjést az Önök oldalán.

De mégis, ahogy a kovid alatt, most ebben is “we are in this together“. Minket kíméletlenül lőnek az oroszok, Önökre meg agresszív módon Önti a pénzt Brüsszel. Remélem, meg tudják őket állítani, amíg mi védjük az Önök rezsijének alacsony árait a magunk egyszerű életével és traktorjaival.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés