Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Zelenszkij az egész világ előtt videóüzenetben kért bocsánatot a magyaroktól!
Mindenegyben Blog - 2022. április 07. (csütörtök), 22:09

Zelenszkij az egész világ előtt videóüzenetben kért bocsánatot a magyaroktól! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 ápr 07

(kinéz a képből, oldalra) Már megint egy óvodát lőttek az oroszok? De mindenki lent volt a pincében? Az jó, mindjárt megyek, de amint látod most benne vagyok valamiben, szóval ezt majd később. Köszi.

Lassan zárom bocsánatkérő beszédemet, bokros elnöki teendőim csak ennyit engedtek, de egy igazán jó hír jut a végére, ezt még gyorsan elmondom: hamarosan még olcsóbb és gyorsabb lesz a gáz szállítása Magyarországra, ugyanis az oroszok immáron teljesen lebombázták, a földdel tették egyenlővé Mariupol városát, így már azon a területen keresztül is lehet gázvezetéket telepíteni.

A vezetékeknek végre nem kell elkerülniük a várost, mert az már nincs.

Kívánok erőt, kitartást és egészséget a magyaroknak a rezsi elleni szűnni nem akaró, örökös harchoz, vagy ahogy mi mondjuk mostanában Ukrajnában: “Lehet, hogy most nekünk rossz, de legalább alacsony a magyarok rezsije.

Figyelem ez a cikk  a hircsarda nyomán készült .Fontos tudni ez nem egy sajtótermék. Ez egy  hírparódia! Ez a cikk egy feltüntetett hírnek látszó írás kizárólag a szerkesztőségnek látszó személyek álláspontját, vagy annak teljes ellentétét tükrözik. 

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés