x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Horoszkóp
Pénzhoroszkóp 2019: ezek a csillagjegyek sok pénzt kapnak!
Mindenegyben Blog - 2018. december 20. (csütörtök), 12:56

Pénzhoroszkóp 2019: ezek a csillagjegyek sok pénzt kapnak! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2018 dec 20

Pénzhoroszkóp 2019: ezek a csillagjegyek vonzzák a pénzt! Siker, pénz, csillogás: vajon neked is jut belőle 2019-ben? Egyes asztrológiai típusok vonzzák a pénzt, de olyan csillagjegy is akad, ahol a szerencsés kezdés után később egy kis odafigyeléssel megtöbbszörözhető a vagyon.

Hirdetés
[ ]

A Bika és a pénz

A Bika a gazdagság jegye, és pénzügyi tekintetben nagymértékű szerencsét hoz szülötteinek. A legtöbb Bika valóban szereti a munkáját, és élvezi a létért folyó küzdelmeket. A Bika jegyben született ember gyakran örököl kisebb-nagyobb értékű vagyont, esetleg élete során nagyobb pénzösszegeket kap családtagjaitól vagy barátaitól. Mindezért cserébe a Bika természetesen bármikor hajlandó pénzügyi szívességet tenni. A produktív és nagylelkű Bika, valamint azok akiknek fontosabb bolygói a Bika jegyében állnak, életükben általában nagyobb vagyont képesek felhalmozni. Azok a Bika jegyűek, akik nagyon szerény körülmények közé születnek, később sikeresen emelkednek ki társaik közül, ezzel pedig maguknak és családjuknak is elismerést és tiszteletet vívnak ki.

A Rák és a pénz

A Rák jegyben született férfiaknak és nőknek egyaránt fejlett üzleti érzékük van. Annak ellenére, hogy alapvetően nem gyakorlatiasak és inkább álmodozók, üzleti életüket képesek jövedelmezővé tenni. A Rák jegyűek az életben gyűlölik ugyan a változást, de s siker érdekében a pénzügyeikben képesek gyorsabban reagálni és a lehetőségeket megragadni. Ezáltal rutinosan mozognak az üzleti életben, és jól forgatják pénzüket.

A Szűz és a pénz

A Szűz jegy rendkívül nyereségvágyó, szülöttei pedig biztos, de egyszerű módon szereznek maguknak pénzt. Akár fillérekből félrerakva is nagy vagyont tudnak felhalmozni életük során, köszönhetően a bennük rejlő nyereségvágyó szellemnek. Sokan gondolják ezt zsugoriságnak, de ha a Szűz az üzleti életben döntéseket hoz, gyakran megsokszorozza pénzét, és vagyona tovább nő. A jegy szülöttei jól alkalmazkodnak a XXI. századi kereskedelmi szokásokhoz, az üzletet pedig kimondottan élvezik.

A Skorpió és a pénz

A Skorpió jegy nagyon gyakran öröklésen keresztül juttat pénzt szülötteinek. Mivel a jegy karaktere gyűjtögető természetű, ezért végül akkor is eljuthat hozzá az örökség, mielőtt azt szétosztanák másoknak. A kapott vagyonnal pedig a Skorpió jól gazdálkodik, nem él nagy lábon, de a mindennapok finanszírozását könnyedén megoldja.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (379)
Hirdetés
Hirdetés