Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Horoszkóp
Ragyogó év lesz : 2019 a disznó éve lesz, íme, a pontos horoszkóp!
Mindenegyben Blog - 2018. december 19. (szerda), 10:02

Ragyogó év lesz : 2019 a disznó éve lesz, íme, a pontos horoszkóp! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2018 dec 19

2019 a békeszerető disznó éve lesz, amely csendben emelkedik trónra 2019. február 5-én. Különösen kedvező évnek ígérkezik olyan szempontból, hogy levonjuk a következtetéseket: azokat, akik csak visszatartanak, lehúznak minket, végleg ki kell törölnünk az életünkből, de békét kell kötnünk azokkal, akik hiányoznak nekünk. Ezenkívül ez az év egy új szenvedély éve, az ötletek és a tervek megvalósításának éve, és igen, a kurta farkú lába nyomán sok jó fog történni velünk!

2019 tehát a disznó éve lesz, egy előreláthatóan ragyogó esztendő, ami az életet illeti, tele aktív és kimondott vágyakkal, beteljesedő életörömmel, annak minden formájában. Sokan felhagynak majd a „csak a holnapra gondolással”, és elkezdik értékelni azt, ami az adott pillanatban történik. A 2019-es év különösen szerencsés lesz az olyan állatövi jegyeknek, amiknek eleme a víz, tehát a Ráknak, a Skorpiónak, és a Halak számára. Szintén Fortuna kegyeltjei lesznek a Bika, az Oroszlán és a Vízöntő. A mennyei mindenható gyakorlatában ezen esztendő a kívánságok, vágyak teljesítésről fog szólni, beleértve a leghőbb vágyakat is. És 2019-ben mintha maga az Univerzum is ezen fáradozna. Az említett állatövi jegyek hordozói számára a 2019-es év körülményei úgy alakulnak majd, hogy abban lesznek sikeresek, amiben csak akarnak, de pihenniük, lankadniuk nem szabad, hiszen Fortuna is az erőseket és a kitartóakat jutalmazza.

Hogy mit tartogat mindannyiunknak a 2019-es esztendő, azt megmutatják a csillagok!

Horoszkóp a 2019-es esztendőre: KOS (március 21.–április 20.)

A Tűz elemének birtokosai számára ez az év igencsak szerencsésnek mutatkozik, hiszen az egész 2019-es esztendő jótékony hatással lesz rájuk. Februárban, a disznó évének kezdetekor el kell felejteni a szórakozást, a Kosok jobban teszik, ha ehelyett örömmel nekilátnak valami új tevékenységnek. Megeshet, hogy nem minden megy majd simán, de a disznó évének eseményei fényesek, érdekesek és a Kosok életének bizonyos területein ígéretesek lesznek. Noha nehézségek merülhetnek fel, a Kos kezelni tudja ezeket a nehézségeket, valamint támogatást kap a családjától és a barátoktól is.

Hirdetés
[ ]

Az év első fele a Kos számára fordulópont lesz: sorsfordító találkozások, fontos emberek és döntések, előrelépés a munkahelyen, sőt, akár lakóhelyváltozás is lehetséges. Mindez a 2019. február-július közötti időszakában lehetséges. A Kos jegyében született lányok elbűvölőek lesznek, tele erővel és energiával.

2019. február és március között a Kos átgondolja a környezetében megforduló emberekkel való kapcsolatát, ezáltal javítva a saját életminőségét. Ebben az időben jobb lemondani a rövid távú románcokról és a kalandos kapcsolatokról. Amennyiben nem szerepel az ő vagy társa terve között a Mendelssohn nászindulójára idő előtt menetelni, rendkívül fontos, hogy óvatos legyen.

Hirdetés

Ha 2019 május-júniusában a Kos saját vállalkozásba fogna, nem szabad, hogy habozzon egy másodpercig sem, vágjon bele, mielőtt mások is felébrednek. A szerencse az ő oldalán fog állni, érdemes kihasználni a kedvező pillanatot!

A disznó évének második fele a Kos számára igencsak tartalmasnak ígérkezik, érdemes megragadni a lehető legtöbb alkalmat, és nem leszalasztani a rég várt lehetőségeket. Ez a rámenősség lesz a siker kulcsa!

Horoszkóp a 2019-es esztendőre: BIKA (április 21.–május 21.)

Tekintettel arra, hogy a teljes 2019-es év eleme a Föld, a Bika számára kívánságai teljesítéséhez annyi lehetőség adódik, amennyit csak nem szégyell. Ami a szakmáját illeti, előnyhöz jut, csakúgy, mint az üzleti élet területén. Ami a tétlenséget illeti, 2019-ben még a lustasága is saját előnyére válik.

A 2019-es horoszkóp a Bika számára szerencsét és sikert jósol, de nem csak az új vállalkozásokkal kapcsolatban, hanem a már elkezdett, hosszú távú projektekben is biztosítja, hogy meglegyen a motivációja, és újra és újra megújult erővel lásson neki a feladatának. Az ötletek szó szerint naponta találják meg, a Bikák végre képesek lesznek időben megvalósítani a gondolataikat, és átültetni a fejükben lévő célokat a valóságba. Bár sok terv születik majd, nem mindegyik számára adatik meg, hogy megvalósuljon az eredetileg tervezett formában, de ezúttal az a helyzet, hogy a csillagok azt mutatják, hogy minden jobb lesz, mint ahogy azt a Bika elképzelte.

A 2019-es év tavaszának végére, nyarának elejére sok Bika szülővé válik. A gondjaik folyton folyvást nőnek, az érzéseik túltengnek bennük. A Bikák számára a 2019-es év horoszkópja azt tanácsolja, hogy komolyan álljanak a dolgokhoz, bátran vegyék az irányt az anyakönyvi hivatal felé, még akkor is, ha előtte esetleg kétségeik merültek volna fel. Egy biztos: 2019-ben nagyon sok szerelmes Bika lesz a házasságkötő teremben. Mintha minden és mindenki összebeszélt volna, hogy a disznó évében házasságra kell lépni. És végre valahára itt az ideje, hogy a gyanakvást figyelmen kívül hagyva átadják magukat az érzelmeiknek, bár a racionalitásról egy pillanatra sem szabad megfeledkezniük. Nos, erről van szó, amivel a Bikák maguk is tisztában vannak, tudniillik, hogy nem csak pénzt keresünk és elköltjük, hanem félre is teszünk belőle.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés