x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Horoszkóp
Ragyogó év lesz : 2019 a disznó éve lesz, íme, a pontos horoszkóp!
Mindenegyben Blog - 2018. december 19. (szerda), 10:02

Ragyogó év lesz : 2019 a disznó éve lesz, íme, a pontos horoszkóp! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2018 dec 19

Már 2019 novemberére a Bika megtakaríthat egy tisztességes összeget, amelyből különösebb probléma nélkül vásárolhat egy autót, egy házat, de akár még egy privát repülőgépet is. Télen a 2019-es horoszkóp szerint a Bikát egy nem túl hosszú, de annál érdekesebb kiküldetés várja egy másik városba, esetleg egy másik országba.

Az asztrológus tanácsára és előrejelzése 2019-re: amennyiben egy Bika magányos, akkor ebben az esztendőben megtalálja a párját, ha viszont már régóta megtalálta és ezzel az emberrel hosszú kapcsolatban áll, akkor itt az ideje, hogy komolyan elgondolkodjon a családalapításon. A már családos Bika számíthat arra, hogy ebben az évben egy újabb jövevénnyel gazdagodik a családja. A 2019-es év a Bika számára a lehetőségek és a szabad akarat éve lesz.

Horoszkóp a 2019-es esztendőre: IKREK (május 22.–június 21.)

A 2019-es év az Ikreket könnyű jellemük okán jutalmazza. Az Ikrek csillagjegy helyzete a 2019-es a Levegő jegyű hármas közül (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) olyan lesz, hogy a Nyilassal, a Halakkal és a Szűzzel úgynevezett mutábilis keresztet hoz létre. A mutábilis jelentése mozgó, hajlékony, változtatható. A 2019-es év semmiben sem cáfol rá az Ikrek jellemére. A sors bármely csapása ellenére az Ikrek nem vesztik el az önbizalmukat. Sőt, ahogy mondani szokták, ekkor érzi csak magát nyeregben. Amennyiben valami nem úgy történik, egyszerűen kikerüli az eléje gördített akadályokat és megy tovább.

Hirdetés
[ ]

2019 februárjáig az Ikrek számára nem alakul minden túl könnyen, mert bár a disznó évében az Ikreket a szerelemben boldogság, az üzleti életben, sőt még a pénzügyeiben is siker várja, de ezt csak azok kapják meg, akik szorgalmasak, tudatosak és felelősségteljesek. Azonban aggodalomra semmi ok, tavasszal minden előző évi problémát rendezni fognak, és új terveket kezdhetnek el szövögetni.

2019 márciusában és áprilisában az Ikrek érdekes és csábító ajánlatokat várhatnak, az életük felpezsdül, mind a munkahelyen, mind otthon. Az Ikrek késztetést fognak érezni arra, hogy kreatívak legyenek, ami teljesen érthető is, hiszen a disznó évében a kreatív emberek a sors kegyeltjei, az Ikreket ezenkívül az uralkodó bolygójuk, azaz a Merkúr is segíteni fogja.

A 2019-es nyár jó és szórakoztató lesz. Júliusban az Ikrek végre learathatják tevékenységük első gyümölcseit, sőt, egy kicsit lazíthatnak, és egy rövid ideig pihenhetnek is. Egyébként nagy a valószínűsége annak, hogy nyaralásakor az Ikrek olyan emberekkel találkoznak, akik partnereivé válhatnak, vagy hasznosak lehetnek a vállalkozásuk számára. Az egyedülálló Ikreket elképzelhetetlenül szédítő románcok várják, amiből minden valószínűség szerint semmi komoly dolog nem lesz. És igen, az Ikreknek ideje felhagyni az extrém sportokkal, nagy az esélye, hogy súlyos sérüléseket szereznek!

Hirdetés

Ősszel a disznó éve tartogat még meglepetést az Ikrek számára: egészen pontosan utazást egzotikus országokba, melyek már csak rájuk várnak. Egy szó, mint száz, az Ikrek igazán jó évnek nézhetnek elébe!

Horoszkóp a 2019-es esztendőre: RÁK (június 22.–július 22.)

A horoszkóp 2019-re a Rákok számára fontos és ígéretes találkozókat jósol. Meg kell jegyezni azonban, hogy a kutya évében a Rák olyan boldognak és gondtalannak érezte magát, hogy a disznó esztendejének beálltakor egy kicsit zavarba jön és gyanakvó lesz. De különös aggodalomra semmi ok! A Rák számára a 2019-es év horoszkópja azt tanácsolja, hogy legyen optimistább, és akkor minden a helyes irányba megy.

A Rák 2019 tavaszán és nyarán tele lesz új, kreatív és messze nem szokványos ötletekkel. Csak merni kell! Annak érdekében, hogy eredményt érjen el, mentálisan kell felkészülnie, miközben meg kell tudnia hallani azokat a hangokat is, amik belülről szólnak hozzá.

A disznó évében nem lesznek pénzügyi jellegű problémái, csurran-csöppen innen is, és onnan is, legyen szó üzletről, vagy a munkahelyéről. Ugyanakkor a disznó évében a Ráknak félre is kell tudnia tenni, jó az, ha van, de ez persze nem jelenti azt, hogy aszkéta módjára minden jótól megfossza magát.

2019 szeptemberének végén a Rák elfárad a sok kommunikációtól, bezárkózik, és minimalizálja a kapcsolatát másokkal, talán még a legközelebb állókkal is. A szakmai siker ezen állatövi jegyi képviselőit abban az esetben érheti, ha a munka eredménye csak tőlük függ, hiszen nagyon nehéz lesz számukra egy csapatban, másokkal együttdolgozni. Ami a személyes életét illeti, fel kell készüljön arra, hogy nézeteltérések adódhatnak a családjával.

2019 novemberében, illetve decemberében a Rákok valódi esélyt kapnak arra, hogy találkozzanak lelki társukkal. Egyébként teljesen lehetséges, hogy a családos Rákok megmagyarázhatatlan fizikai vonzerőt érezhetnek a társuk iránt, akivel már hosszú ideje kapcsolatban állnak. A szenvedély feléled, a szerelem lángjai újult erővel csapnak fel.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (3706)
Hirdetés
Hirdetés