Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Igaz történetek
A 19 éves rákos fiúnak csak hónapjai vannak hátra. Rengetegen megkönnyezték az utolsó kívánságát
Mindenegyben Blog - 2022. február 07. (hétfő), 20:06

A 19 éves rákos fiúnak csak hónapjai vannak hátra. Rengetegen megkönnyezték az utolsó kívánságát (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 feb 07

A 19 éves rákos fiúnak csak hónapjai vannak hátra. Rengetegen megkönnyezték az utolsó kívánságát

Rhys Langfordot (19) két évvel ezelőtt diagnosztizálták oszteoszarkómával, egy rendkívül agresszív, rosszindulatú daganattal. A brit tinédzser olvasott a hat éves Jacobról, aki ugyanabban a városban, Ebbw Vale-ben él, mint ő, és szintén rákos beteg. Sosem találkozott vele, mégis neki adományozta az összes eddig gyűjtögetett pénzét, 1000 fontot (több mint 400 ezer forintot), sőt, gyűjtést szervezett a számára – így további 28000 fontot (közel 12 millió forintot) kalapozott össze neki. Ezzel hihetetlen önzetlenségről adott tanúbizonyságot. Szüleinek azt mondta: „Ha már rajtam nem lehet segíteni, akkor megpróbálom megmenteni ezt a kisfiút. Ez az utolsó kívánságom.”

Rhys betegségségének első tünetei 2020 októberében jelentkeztek, akkor kezdett arra panaszkodni, hogy fáj a lába. A diagnózis után hosszas kezeléssorozat következett: kemoterápia, immunterápia és műtét. 2021 augusztusában daganatmentesnek nyilvánították, megkongathatta a harangot. Ám most januárban a betegség kiújult, és ezúttal a daganat olyan drámai gyorsasággal terjed, hogy már nem tudnak rajta segíteni, mindössze hónapjai vannak hátra.

– Eláll a lélegzetem attól, hogy Rhys erre a kisfiúra gondol, miközben meg kell birkóznia azzal a tudattal, hogy betegsége a végső stádiumban van, hogy meg fog halni… – mondja Rhys édesanyja, Catherine Langford.

Hirdetés

JACOBNAK MÉG LEHET ESÉLYE A GYÓGYULÁSRA - FOTÓ: NORTHFOTO

Nehéz időszak ez Rhys szülei és 9 éves öccse, Charlie számára is. Édesapja, Paul aludni sem tud.

– Azt hiszem, ez az adománygyűjtés elterelte egy kicsit Rhys gondolatait arról, ami be fog következni. Az bátorsága és a lelki ereje nekünk is erőt adott – folytatja az édesanya, aki azt is elmesélte, mennyire meghatják fiát azok az üzenetek, amiket kap, amióta elkezdett pénzt gyűjteni Jacob megmentésére.

Jacob Jones-t két évesen, 2017-ben diagnosztizálták neuroblasztómával, 2019-ben nyilvánították daganatmentesnek. Az ő betegsége is kiújult nemrégen, a máján találtak új tumort. A pénzt, amit Rhys gyűjtött, az ő kezeléseire fogják fordítani – Jacob Amerikában kap majd egy kísérleti kezelést, ami remélhetőleg megmenti az életét. A két család most tartja egymással a kapcsolatot, Jacob hozzátartozói nem győzik hangsúlyozni, mennyire hálásak azért, amit Rhys tesz fiukért.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés