Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Igaz történetek
Ilyen megaláztatásban még sosem volt részünk !A 65 éves feleségemmel rántott húst szerettünk volna enni a Balatonon, de ilyen megaláztatásban még sosem volt részünk. Csak annyit szeretnénk, hogy minél többen tudjanak róla!
Mindenegyben Blog - 2024. április 12. (péntek), 14:23

Ilyen megaláztatásban még sosem volt részünk !A 65 éves feleségemmel rántott húst szerettünk volna enni a Balatonon, de ilyen megaláztatásban még sosem volt részünk. Csak annyit szeretnénk, hogy minél többen tudjanak róla!

Hirdetés
Hirdetés
2024 ápr 12

A 65 éves feleségemmel rántott húst szerettünk volna enni a Balatonon, de ilyen megaláztatásban még sosem volt részünk. Csak annyit szeretnénk, hogy minél többen tudjanak róla!

Hirdetés
[ ]

Egy megalázó élmény a Balatonnál

Mindig is vágytam rá, hogy a Balatonon töltsünk el egy napot a feleségemmel. Nem vagyunk már fiatalok, de szerettem volna örömet szerezni neki, ezért elhatároztuk, hogy elutazunk Balatonlellére. Az időjárás is kedvezett nekünk, így ebédre egy kis adag rántott húst kértünk rizzsel, amit igazán élveztünk. Még fényképet is készítettem róla a nem túl modern telefonomon. Úgy éreztem magam, mintha újra azokban a boldog időkben lennénk, amikor először találkoztunk.

Miután feleségem elvitte a tányérokat, hogy felszabadítsa az asztalt, én mentem fizetni. Két adag rántott hús volt rizzsel, és amikor átadták a számlát, 7070 Ft-ot mutatott. Kissé meglepődtem, és megkérdeztem a pultos nőt, hogy biztosan jól számolt-e, mivel mi kis adagot kértünk, amit a képen is láthat. A válasza azonban teljesen lesokkolt. Agresszívan azt felelte: "Nem látod bazdmeg?! A magukfajtával mindig csak a gond van. Ha nem tetszik, nem kell legközelebb idejönni!"

Udvariasan kértem, hogy beszéljen tisztelettel, hiszen mi csak vendégek vagyunk, erre még durvábban válaszolt, hogy ha nem tetszik a rendszer, írjak a vásárlók könyvébe, és menjek vissza abba a nyugdíjas otthonba, ahonnan jöttem. Őszintén szólva szívesen elmagyaráztam volna neki, hogy mennyire helytelen az, amit csinál, de igyekeztem türelmes maradni. Végül elvettem a visszajárót, megköszöntem, és távoztunk.

Ez az eset mélyen megdöbbentett és elszomorított. Soha életemben nem tapasztaltam hasonló bánásmódot, és szeretném, ha minél többen tudnának róla, hogy senki más ne kerüljön hasonló helyzetbe.

Hirdetés

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés