Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Igaz történetek
Ő az én roma származású fiam, aki ma 35 éves! Felesége halála után elküldték a munkahelyéről, mert sokat hiányzott a gyerekei miatt. Csak azt szeretném, ha megtekintenék milyen csodálatos alkotások elkészítésével tartja el két gyermekét és pár biztató szóval támogatnák Őt!
Mindenegyben Blog - 2024. március 26. (kedd), 07:26

Ő az én roma származású fiam, aki ma 35 éves! Felesége halála után elküldték a munkahelyéről, mert sokat hiányzott a gyerekei miatt. Csak azt szeretném, ha megtekintenék milyen csodálatos alkotások elkészítésével tartja el két gyermekét és pár biztató szóval támogatnák Őt! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 már 26

Roma család vagyunk, akik Ózdon élünk. Fiam 2 évvel ezelőtt súlyos betegség után elvesztette feleségét. Én dolgozó nagymama vagyok, aki sajnos nem sokat tud neki segíteni. Ervin egyedül kellett megbirkózzon 2 gyermeke nevelésével. Egy multi cégnél dolgozott, ahonnan elküldték őt, mert a gyermekekkel sokat volt táppénzen.

Hirdetés
[ ]

Azt mondták nem megbízható. Már az a veszély fenyegette, hogy elveszik gyermekeit, mert nem tudja őket eltartani. Ekkor hatalmas döntést hozott, aminek előzménye, hogy mindig ügyes keze volt. Kérlek Önöket tekintsék meg néhány alkotását a sok közül, melyeket szeretném, ha megosztanátok, mert rendelésre is készít. Mindezt azért osztom meg Önökkel, mert sajnos ilyen előítéletekkel teli világban élünk. Boldoggá tennétek, ha írnátok néhány elismerő szót fiamról a 35.születésnapján, érezvén azt, hogy nem alaptalanul vagyok büszke rá. Vargáné Vanda Ózdról, egy egyszerű roma édesanya! Íme a munkái:

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
Ilyen megaláztatásban még sosem volt részünk !A 65 éves feleségemmel rántott húst szerettünk volna enni a Balatonon, de ilyen megaláztatásban még sosem volt részünk. Csak annyit szeretnénk, hogy minél többen tudjanak róla!

A 65 éves feleségemmel rántott húst szerettünk volna enni a Balatonon, de ilyen megaláztatásban még sosem volt...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés