Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Igaz történetek
Már több mint 3 éve alkot boldog párt ez a kettő Down-szindromás magyar fiatal, akiket nagyon csúnyán kigúnyoltak betegségük miatt! A fiú válasza ZSENIÁLIS! Hatalmas gratuláció nekik!
Mindenegyben Blog - 2024. február 02. (péntek), 16:37

Már több mint 3 éve alkot boldog párt ez a kettő Down-szindromás magyar fiatal, akiket nagyon csúnyán kigúnyoltak betegségük miatt! A fiú válasza ZSENIÁLIS! Hatalmas gratuláció nekik!

Hirdetés
Hirdetés
2024 feb 02

Ez a Down-szindrómával élő fiatal szerelmespár immár három éve osztozik egymás életében, melyet nagy örömmel és boldogsággal töltenek. Hozzászoktak ahhoz, hogy az utcán járva az emberek kíváncsi tekintetekkel illetik őket, ami csupán az őket megkülönböztető egyediségük miatt történik. Ezt a helyzetet rendkívül bölcsen és megértéssel kezelik, azonban ma egy különösen kellemetlen és durva incidens érte őket. A fiú a következő szavakat osztotta meg a közösségi médiában:

 Nem panaszkodom,mert nincs rá okom,pusztán azért írom meg mai történetünket,mert tudniuk kell az embereknek,hogy mit gondolunk,azokról akik bántanak minket. Épp ma 2 éve élünk barátnőmmel együtt megbecsülésben,nagy szeretetben. Nem akartunk ünneplést,csak egyszerű kis ebédet indultunk elfogyasztani egy étterembe.

A bejárat előtt 5 tagú velünk egyidős fiú társaság hahotázva kezdett gúnyolni minket,mert szerintük hülyék vagyunk és azt mondták,ha két idióta kereszteződik,abból egy valódi barom fog születni. Nem szóltunk nekik semmit,hisz ez a nap is,mint a többi a mi közös napunk. Viszont hazatérvén most csak azt üzenem minden olyan embernek,akik bántják a hozzánk hasonlókat,hogy MI nem vagyunk hülyék.. Sajnos némi fogyatékossággal születtünk a világra, de lelkünk csordultig van szeretettel és mi soha nem bántunk senkit Kívánjuk nektek, akik Istentől egészséget kaptatok,hogy lelketek csak fele annyira legyen tiszta,mint a miénk és akkor nem fogjátok egyetlen embertársatokat sem bántani többé!” Ha TE is úgy gondolod a fiú válasza tele van őszinteséggel, szeretettel úgy kérünk gratulálj nekik és oszd meg sorait ismerőseiddel is!

15 tény a Down-szindrómáról

 • Egyedi Személyiség: Minden Down-szindrómás egyén rendelkezik saját, egyedi személyiséggel, érdeklődési körrel és képességekkel, akárcsak bárki más.

 • Szeretetteljes Viselkedés: Sok Down-szindrómás ember rendkívül szeretetteljes és barátságos, ami pozitív hatással van környezetükre.

  Hirdetés
  [ ]
 • Erős Közösségi és Családi Kötelékek: Gyakran kiválóan képesek erős kapcsolatok kialakítására és fenntartására családjukban és közösségükben.

 • Fejleszthető Képességek: Számos Down-szindrómás egyén képes meglepő eredmények elérésére az oktatás, a munka, és a sport területén is, megfelelő támogatás mellett.

 • Pozitív Hatás a Társadalomra: A Down-szindrómás emberek pozitív hatással vannak a társadalomra, elősegítve az elfogadást, az inkluzivitást és az emberi sokszínűség megértését.

 • Megküzdési Képesség: Megmutathatják, hogyan lehet bátorsággal és kitartással szembenézni a kihívásokkal.

 • Fejlődési Lehetőségek: Különféle terápiás és oktatási programok révén jelentős fejlődést érhetnek el kommunikációs és szociális készségeikben.

 • Művészeti és Kreatív Tehetség: Sok Down-szindrómás egyén rendkívül tehetséges a művészetek, például a tánc, a zene, a rajz és a színjátszás terén.

 • Hirdetés

  Inspiráló Közösségek: A Down-szindrómával élők és családjaik erős és támogató közösségeket alkotnak, amelyek inspirálják és segítik egymást.

 • Társadalmi Tudatosság: A Down-szindrómával élő emberek jelenléte és aktivitásai növelik a társadalmi tudatosságot és előmozdítják az inkluzívabb társadalmi normák kialakítását.

 • Munkaerő-piaci Integráció: Egyre több munkahely és program kínál integrált munkalehetőségeket Down-szindrómás emberek számára, kiemelve képességeiket és hozzájárulásukat.

 • Pozitív Életszemlélet: Gyakran pozitív életszemléletet és örömteli hozzáállást visznek a mindennapokba, amely ragályos lehet mások számára is.

 • Oktatási Fejlődés: Az oktatási módszerek és programok fejlődése lehetővé teszi, hogy egyre több Down-szindrómás gyermek részesülhessen az inkluzív oktatás előnyeiből.

 • Tudományos Kutatás: A Down-szindróma kutatása új terápiás megközelítéseket és jobb életminőséget ígérő kezeléseket hozhat.

 • Társadalmi Elfogadás: A társadalmi és kulturális hozzáállás változása egyre inkább az elfogadás és a beilleszkedés felé mozdul el, ami lehetővé teszi a Down-szindrómás emberek számára, hogy teljes értékű életet éljenek.

 • Hirdetés
  Megosztás a Facebookon
  Hirdetés
  Hirdetés