Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Igaz történetek
Szilveszter éjjelén halt meg a lányuk, de 40 perccel később furcsa dolog történt!
Mindenegyben Blog - 2024. január 27. (szombat), 11:10

Szilveszter éjjelén halt meg a lányuk, de 40 perccel később furcsa dolog történt! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 jan 27

2013 szilveszterén történt, és nem véletlenül járta be az egész világot…

Ruslan és Anastasia Odonec soha nem fogják elfelejteni ezt a szilveszteri bulit, amely egyben egy családi házavató ünnepség is volt: kemény munkájának köszönhetően a házaspár egy szép nagy családi házba költözhetett két kis gyermekükkel, az 5 éves Radomirral és a 3 éves Alesyaval.

Rendkívül büszkék voltak, és úgy érezték, övék a világ! Ám sajnos a házavató hamarosan tragikus fordulatot vett..

Hirdetés
[ ]

Amíg a szülők a konyhában készülődtek pár családtaggal, a kicsik egy pár évvel idősebb unokatestvérükkel játszottak a házban.

Egyszer azonban a szülők arra lettek figyelmesek, hogy nem hallják többé a hároméves kislány gyöngyöző nevetését. Az apa gyanút fogott, és elkezdte keresni a gyerekeket. Végül Alesyát a medence alján mozdulatlanul fekve találta meg…

Ruslan érthetően rettenetesen megijedt, és miközben a nagyszülők kihívták a mentőket, – bár nem tanult soha elsősegélyt adni -, a tévében látott módon megkezdte a kislány újraélesztését.

A mentősök nagyon hamar kiértek, és folytatták az újraélesztést, az azonban hatástalannak bizonyult. Újabb 10 perc sem telt el, és már halottnak nyilvánították Alesyát, felvették a jegyzőkönyvet is.

Hiába könyörgött nekik az apa, ők pedig arra kérték, vegye tudomásul, hogy a kislánya halott. Ennek ellenére az apa nem tudta feladni, és folytatta az újraélesztést.

Hirdetés

Újabb fél óra telt el, és csodák csodájára a kislány szíve enyhén verni kezdett. A mentősök alig akarták elhinni, hogy a kislány újra lélegzik, és késedelem nélkül beszállították őt a kórházba.

Alesya kómába esett, és az orvosok napokig tartó küzdelme kellett ahhoz, hogy életben maradhasson. Azonban amikor két hét múlva magához tért, úgy tűnt, az orvosok félelme beigazolódott, és többféle súlyos károsodás jeleit látták rajta.

A kislány nem tudott beszélni, mozogni, és nem is látott.

Azonban hála annak, hogy Alesya még csak 3 éves volt, és annak, hogy eltökélten próbált jobban lenni, végül pár héten belül visszanyerte a látását, és megtette az első lépéseit is, ráadásul már beszélni is elkezdett.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés