Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Igaz történetek
Mentem hazafelé és tudtam, hogy a férjem a válásról akar majd beszélni. Ami viszont otthon fogadott, az teljesen lesokkolt!
Mindenegyben Blog - 2024. június 16. (vasárnap), 20:39

Mentem hazafelé és tudtam, hogy a férjem a válásról akar majd beszélni. Ami viszont otthon fogadott, az teljesen lesokkolt! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 jún 16

Amikor van egy olyan dolog, amely több éven keresztül szolgált téged és egyszer hirtelen elromlik, akkor az emberek egy másikat vásárolnak helyette, vagy esetleg próbálják megjavítani a régit.

Ezt alkalmazzuk esetenként az emberi kapcsolatoknál is, de a legtöbb pár ahelyett, hogy megkeresné a probléma okát inkább elválik.

Hirdetés
[ ]

Egy házaspár akik a barátaink voltak ugyanilyen problémával küszködtek, 20 éve voltak házasok, volt egy gyönyörű lányuk, együtt építették fel a családi házat, nem maradt más dolguk csak az, hogy örüljenek az életnek. Már – már azt gondoltuk, hogy válás lesz a vége a 20 éves kapcsolatnak. Egy idő után találkoztam a barátnőmmel, mosolygott és boldog volt. Elmondta nekem, hogy együtt van a férjével és részük volt egy igazi csodában, amely segített átvészelniük a kritikus időszakot.

Egy szép tavaszi nap volt, mesélte ő.” A lányunk elment vakációzni, mi pedig nem terveztünk semmi programot a hétvégére. Már nem bírtuk elviselni egymást a férjemmel, gondoltam elmegyek az egyik barátnőmhöz, a férjem pedig kirándulni készült a rokonaival.Egy fél órával a munkám befejezése előtt kaptam egy üzenetet. „Gyere haza, mert beszélnünk kell.” Rögtön az jutott az eszembe, hogy megbeszéljük a válásunkat.

Az úton hazafelé a kapcsolatunkról gondolkodtam, hazaértem, az autót a garázsban hagytam, beléptem a házba és elcsodálkoztam azon ami várt: gyertyák égtek mindenhol, még a folyosó is gyertyákkal volt kirakva a közös hálószobánk felé, amit már néhány hónapja nem használtunk. Felmentem a lépcsőn, bementem a hálószobába és a szívem majdnem megállt. Rengeteg gyertya égett, az ágy rózsaszirmokkal volt végigszórva, a falra pedig szív alakú lufik voltak felaggatva. Olyan volt mintha ismét fiatal szerelmes lány lennék és a romantika csak rám várna. Hazafelé jövet nekem a válás járt az eszembe, ő pedig egy ilyen csodálatos meglepetéssel várt.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés