Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Igaz történetek
Mentem tegnap a busszal, jegyet váltottam és leültem, kisvártatva azonban mindenki a busz hátulsó fele irányába fordult, ahonnan kiáltás hallatszott! Megfordultam én is, aztán…
Mindenegyben Blog - 2024. június 17. (hétfő), 18:27

Mentem tegnap a busszal, jegyet váltottam és leültem, kisvártatva azonban mindenki a busz hátulsó fele irányába fordult, ahonnan kiáltás hallatszott! Megfordultam én is, aztán…

Hirdetés
Hirdetés
2024 jún 17

Az interneten találtuk ezt az elgondolkodtató történetet, és úgy látszik a hozzá fűzött kommentekből, hogy sokak érdeklődését felkeltette!

Éppen ezért is hoztuk el most Nektek. Nem biztos, hogy az elmúlt hetekben játszódik, sőt még az is lehet, hogy az elbeszélő egy kicsit kiszínezte a történteket, de a lényeg, hogy nagyon szeretjük az ilyen szívmelengető eseteket, melyek reményt adnak a hétköznapokban!

Hirdetés
[ ]

A történetet elmesélő hölgy (nevezzük Emesének), leírja, hogy buszra szállt, megváltotta a jegyet, és feltett egy fejhallgatót, hogy zenét hallgasson. Azonban a busz hátsó feléből egy olyan hangos kiáltás hallatszott, amelyet még a fülhallgatón keresztül is tisztán hallott.

Hirdetés

Kiderült, hogy egy terhes nő kiáltott, és mindenki figyelme ő felé fordult. Ekkor a sofőr nyugodt hangon bemondta, hogy a busz legközelebb a kórháznál áll meg, bár az útvonala nem arra vezetett volna.

(a fotó illusztráció)

Hirdetés

Ezért ott helyben kinyitotta az ajtókat, hogy az utasok, akik másfelé tartanak, leszállhassanak. Emese leírja, hogy nem sietett, ezért maradt, hátha tud segíteni.

Amikor a busz megérkezett a kórházhoz, a sofőr a karjában vitte be a nőt az épületbe, Erzsébet pedig a szülő nő telefonjáról felhívta a férjét, és elmondta, mi történt, és melyik kórházban szül a felesége.

A hölgy végül méltatja a sofőr emberségét, és azt, hogy ilyen hideg fejjel cselekedett ebben a nehéz helyzetben!

Több ilyen kéne! Neked mi a véleményed?

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés