Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Női részleg
2020 legjobb hajvágásai: válassz kedvedre
Mindenegyben Blog - 2020. január 12. (vasárnap), 20:49

2020 legjobb hajvágásai: válassz kedvedre (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 jan 12

A fokozatosság elsősorban a hajkorona felső részét érinti, ami lehetővé teszi a haj kívánt dússágának megállapítását. Ha azonban valaki azt kívánja, akkor meghagyhatóak az elülső tincsek is. Gyakran előfordul, hogy ezek a tincsek néhány tónussal könnyedebbek, így a frizura sokkal kifejezőbbnek tűnik.

A bob frizura frufruval

2018-ban különösen divatos lesz a bob frizura frufruval. Ezért jobb már elkezdeni kísérletezni ezen a téren. A divattanácsadók azt javasolják, hogy hagyjunk fel egy vastag, egyenes frufruval. Más lehetőséget is találhatunk, mivel az előbbi nem tűnik olyan vonzónak. 2018-ban divatos lesz az „összekuszált”, az aszimmetrikus, a ferde és hosszúkás frufru.

Bob frizura frufruval. Az egyenes hajhoz kitűnően illik az ugyancsak egyenes frufru. A több, eltérő hosszúságú tincsekből álló bobot viszont a ferde, fokozatos frufru egészíti ki a legjobban.

Kreatív hajviselet

A mostani év egyik legmerészebb trendje a kreatív hajviselet, illetve frizura-kialakítás lesz. Példának hozható fel, amikor a fodrászok tanácsára a bob frizurát kiegészíti a borotvált halánték, illetve tarkó. Ezenkívül sokak szerint különösen figyelemfelkeltőek a különböző ábrák, valamint a borotvált részek és a hajfestés kombinációi.

Hirdetés

Néhányan most biztos úgy gondolják majd, hogy egy ilyen kísérlet túlságosan merésznek tűnik. De sietve megjegyezzük: biztosítunk mindenkit, hogy valójában ez egyáltalán nincs így. Például ha félrehajtod (felhajtod) a hajad, akkor a frizurád merészebbik arcát villantod fel. Ugyanakkor, ha megfelelően vannak kialakítva a tincsek, a frizura is szerényebbnek fog tűnni és a legmesszebbmenőkig alkalmas az irodában való munkavégzésre is.

Bob frizura egyértelműen a 21. század modern nőjének frizurája. Ennek a hajviseletnek köszönhetően minden nő fittnek, divatosnak és esetenként merésznek fog tűnni. Minden attól függ csak, hogy milyen módon viseled a hajad és természetesen attól, hogy milyen a hangulatod.Forrás:bidista.com

Hirdetés
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés