Érdekelnek a legjobb cikkek, a világ hírei?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Női részleg
40 éves vagy? Esetleg közelítesz az 50-hez? Akkor ezek a 2018-as divatos frizurák rád várnak!
Mindenegyben Blog - 2019. november 20. (szerda), 10:42

40 éves vagy? Esetleg közelítesz az 50-hez? Akkor ezek a 2018-as divatos frizurák rád várnak! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 nov 20

A nő mindig nő marad, függetlenül az éveinek számától! És mint tudjuk, a gyengébbik nem sohasem öregszik, hanem bölcsebbé, elegánsabbá és még vonzóbbá válik, ha figyelembe veszi az idő múlását. Tetszik ez vagy sem, akkor is figyelembe kell venni az idő múlását.

Ha már átlépted a 40 éves küszöböt, akkor a figyelmedet főleg a hajviseletedre kell fordítani! A Balzaci kort elérve az arcod és az alakod változásai könnyen elrejthetők egy jó frizurával, mely megfiatalítja a külsődet, függetlenül attól, hogy már elmúltál-e 40 vagy 50 éves.

Mielőtt megváltoztatnád a frizurádat, érdemes megismerni a fiatalító hajformákat. Pontosan ez az, amit összeállított számodra a Ketkes szerkesztősége, 17 féle divatos frizura ötlet 40 év felettieknek. Legyél ugyanolyan szép, mint fiatal korodban!

Közepes hosszúságú vékony haj

1. Hosszúkás Kare frizura nem veszítette el az aktualitását 2018-ban sem. A Kare frizura dús hatást kölcsönöz a hajnak, még akkor is, ha az természetesen vékony szálú.

Hirdetés

3. A Kare frizurán kívül érdemes figyelmet fordítani a hosszúkás bubi frizurára is. Ezzel a nőies és elegáns hajvágással minden reggel új külsőnk lehet! Ez a frizura dinamikus és élénk megjelenést biztosít. Enyhén kócosan még divatosabbá teszi!

5. A Kare és bubi frizurák 2018-ban abban különböznek az előző évektől, hogy változatosabbak és merészebbek: a mostani frizuráknál bátrabb melírozást, éles hosszváltásokat, borotválást és vastag tincseket alkalmaznak.

7. És a 2018-as év legnépszerűbb frizurája a „Pixie” és a rövid „Bob”. A „Pixie” fő jellemzője, hogy a frufru enyhén ritkított, a szélek tépettek és formázottak, és a tincsek rétegesen elrendezettek.

Hirdetés

9. A rövid „Bob – karé” képviseli a két frizurának az extravagáns és nőies stílus keverékét. Ennek a frizurának sajátossága, hogy rendkívül sok módon variálható, ami lehetővé teszi azt, hogy a gyengébbik nem az egyéniségének és az öltözetének megfelelően választhatja meg frizurájának a formáját, stílusát.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (10)
Hirdetés
Hirdetés